Modig babe: Skifter United-profil ud med City-talent

Belgisk Playboy-model laver det forbudte skifte og forlader en Manchester United-profil for en ukendt City-spiller

(Foto fra Instagram)
(Foto fra Instagram)

I Manchester er man enten rød eller lyseblå.

Enten Manchester United eller Manchester City.

Men er der en, som tilsyneladende er ligeglad med, hvilken del af byen hun deler lagner med, så er det den 26-årige belgiske Playboy-model Gaelle Garcia Diaz.

Modellen, der til daglig arbejder som studievært og spiller poker, var tidligere kæreste med Manchester Uniteds belgiske 'bonghår', midtbanespilleren Marouane Fellaini, men skodede United-spilleren tidligere på året.

Fellaini er fortid (Foto: AP)
Fellaini er fortid (Foto: AP)

For der var nye, friske - og ikke mindst unge - fisk i farvandet. Og den fisk fangede Garcia Diaz i den lyseblå del af Manchester.

Hendes nye kæreste er nemlig det blot 19-årige belgiske Manchester City-talent, Mathias Citizen Boassaerts. Det fortæller Bild.

Det er næppe et navn, der siger mange fodboldfans alverden. Boassaerts har aldrig fået debut for City, men spiller på klubbens ungdomsholdm ligesom han deltager i UEFAs Youth League og er en del af Belgiens U-landshold.

Men trods hans manglende kendis-faktor er det altså alligevel lykkedes at score den syv år ældre Playboy-model fra landsmanden Fellaini.

En ganske imponerende scoring af City-teenageren, som foreløbig må glæde sig over sin bedste scoring fortsat er udenfor banen.

Gaella Garcia Diaz deler gerne ud af både tatoveringen og andre fortrin på sin Instagram-profil (Foto Instagram)
Gaella Garcia Diaz deler gerne ud af både tatoveringen og andre fortrin på sin Instagram-profil (Foto Instagram)
 

1 af 2 
2 af 2 (Foto fra Instagram)
36 kommentarer
Vis kommentarer