Modstander i chok efter skrækskade: Jeg er fuldstændig ødelagt

Salomon Rondon var stærkt påvirket efter det voldsomme uheld, da modstander James McCarthy pådrog sig et dobbelt benbrud

Det var barske scener, der udspillede sig, da Evertons irske midtbanespiller James McCarthy pådrog sig et dobbelt benbrud i en nærkamp med West Bromwich's angriber Salomon Rondon i lørdagens Premier League-duel.

I minutterne efter uheldet var det helt tydeligt, at Salomon Rondon var hårdt ramt af McCarthys voldsomme skade.

Se episoden hvor McCarthy bliver skadet øverst i artiklen.

Efter kampen var den venezuelanske WBA-angriber stadig berørt over episoden, og han var ganske naturligt mere optaget af at sende en hilsen til sin kollega end at kommentere 1-1-kampen.

- Jeg er fuldstændig ødelagt efter sådan en ulykkelig hændelse. Jeg har meget ondt af James. Rivaliseringer bliver glemt, når en kollega får så grim en skade, sagde ulykkelige Rondon til Birmingham Mail og fortsatte:

- Selv hvis hændelsen havde resulteret i et mål, så ville jeg have foretrukket ikke at score, hvis det samtidig ville betyde, at modstanderen ikke pådrog sig så rædselsfuld en skade. Jeg håber, James kommer sig hurtigt, og jeg håber, jeg snart får ham at se i kamp igen, lød det fra den sympatiske WBA-spiller.

Artiklen fortsætter under billedet.

doc6yih5xv06g91lq3m41fh.jpg

West Bromwich-manager Alan Pardew måtte trøste sin angriber på sidelinjen, mens James McCarthy modtog behandling på banen.

Og Pardew erkendte efter kampen, at han overvejede at tage Salomon Rondon ud af kampen, fordi spilleren var for påvirket til at fortsætte.

- Vi diskuterede alle på sidelinjen, hvorvidt Rondon kunne fortsætte. Han var meget fortvivlet, men vi fik ham til at fokusere bedre igen. Jeg har selv spillet, og hvis man hører et 'knæk', som ikke lyder rigtigt, så påvirker det en. Men til sidst virkede han ok, sagde Alan Pardew ifølge Birmingham Mail.

Se målene fra Everton-WBA her:

For at gøre ondt værre så er det ikke mere end tre uger siden, at McCarthy kom tilbage fra en længerevarende lårskade, der blandt andet holdt midtbanespilleren ude af playoff-kampene mod Danmark i november.

Det er endnu uvist, hvor længe James McCarthy er skadet denne gang.

Læs flere Premier League-nyheder herunder:

Modstander bryder sammen i gråd: Dobbelt benbrud til Premier League-spiller

Drømmeoplæg og hattrick i Manchester City-sejr

Fire mål på tyve minutter: Arsenal vandt efter vanvittig start

Groggy AC udgik med hovedskade: Nu er der godt nyt

Dortmund-direktør bekræfter: Engelsk storklub har budt på stjernen