Mølby: Plads til Bayern-stjerne i Liverpool

Der vil altid være plads til en spiller i Liverpool, mener den tidligere danske Liverpool-spiller Jan Mølby

Mario Götze skal være velkommen i Liverpool, mener Jan Mølby. Også selvom han ikke ahr været nogen stor succes. (Foto: DDP Images)
Mario Götze skal være velkommen i Liverpool, mener Jan Mølby. Også selvom han ikke ahr været nogen stor succes. (Foto: DDP Images)

Siden Jürgen Klopps ankomst til Liverpool tilbage i oktober er Mario Götze blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool.

Inden for den seneste uges tid har rygterne dog taget fart, hvor flere troværdige journalister, at Liverpool er meget interesseret i tyskeren, som også selv er opsat på et skifte.

Mange Liverpool-fans ønsker også Mario Götze, men der er også en del, der ikke mener, at der er plads til ham, da man har Philippe Coutinho og Roberto Firmino i truppen. Men ifølge Jan Mølby skal der være plads til en spiller som Mario Götze.

Costas opførsel, efter han modtog det røde kort, koster ham nu en ekstra spilledag på sidelinjen. (Foto: PA Photos) Chelsea Costa skal afsone ekstra karantæne for dårlig opførsel

- For tre år siden, da han forlod Dortmund, var der ikke en eneste klub, der ikke vil have ham. Det har ikke helt gået som planlagt, selv om han i mellemtiden har scoret det afgørende mål i VM-finalen, men hvis Liverpool kan få ham til sommer, vil de få en fantastisk spiller, skriver han i sin klumme på Liverpool Echo.

- Det kan være svært i Bayern München. De er et vinderhold - ligesom Liverpool i 70'erne og 80'erne, og hvis man ikke præsterer i nogle kampe, så henter de en anden. Götze har haft skader og har haft en nedgang i sin form.

- I Dortmund var han fantastisk. Man kan sige, at det vil være et sats af Liverpool, men han er 23 år og har store kvaliteter. Man kan aldrig have for mange offensive spillere. Det er dem, der vinder kampene, slutter han.

4 kommentarer
Vis kommentarer