Mørk dag for engelsk fodbold - fan død under kamp

Lørdag blev en dag i engelsk fodbold, som mange vil huske, men ikke for noget positivt. En tidligere landstræner blev kørt på hospitalet, en Brighton-fan døde, og til sidst styrtede en helikopter ned ud for King Power Stadium i Leicester

Fans fra hele England har været forbi King Power Stadion i Leicester for at vise deres støtte efter helikopterstyrtet. Foto: Ben Stansall
Fans fra hele England har været forbi King Power Stadion i Leicester for at vise deres støtte efter helikopterstyrtet. Foto: Ben Stansall

En fan af fodboldklubben Brighton kom desværre aldrig hjem fra kampen mod Wolverhampton, som de spillede lørdag klokken 16.

Han fik et ildebefindende på stadion og blev kørt i ambulance til det nærliggende Royal Sussex County Hospital, men han stod ikke til at redde og afgik ved døden efter ankomst på hospitalet.

I klubbens officielle udmelding sender de deres tanker til den afdødes familie og venner.

Det drejer sig om en ældre mand, som var taget ind for at se kampen med sin søn.

Manden fik førstehjælp af personalet på stadion, før han blev hentet af ambulancen, men det var altså ikke nok til at redde hans liv.

Det var dog blot en af de forfærdelige ting, som fandt sted i engelsk fodbold lørdag.

Glen Hoddle, som er en legendarisk Tottenham-spiller og tidligere træner for det engelske landshold, måtte køres på hospitalet efter et hjerteanfald.

Det skete til en fejring af hans egen fødselsdag hos BT Sports, hvor han fik kage med kollegerne.

Meldingen efterfølgende var heldigvis, at Glenn Hoddle reagerer positivt på behandlingen, selvom hans tilstand fortsat er alvorlig.

Aftenens afslutning blev endnu mere dramatisk, da en helikopter styrtede ned uden for King Power Stadium i Leicester, hvor den lokale klub netop havde spillet 1-1 mod West Ham.

Helikopteren tilhørte klubbens ejer, thailandske Vichai Srivaddhanaprabha.

Fodboldlegende faldt om i tv-studie - bekræfter hjerteanfald

Engelsk fodbold i chok - legende hastet på hospitalet

Legende kollapsede i tv-studie - sådan har han det nu