Mor afslører: Barcelona-stjerne til England

Præsidenten for Pedros første klub afslører, at FC Barcelona-angriberen er på vej til engelsk fodbold

Barcelona-spilleren Pedros mor har vist kommet til at tale over sig om sin søns fodboldfremtid. Den ligger angiveligt i England. (Foto: AP/Daniel Tejedor)
Barcelona-spilleren Pedros mor har vist kommet til at tale over sig om sin søns fodboldfremtid. Den ligger angiveligt i England. (Foto: AP/Daniel Tejedor)

Det er næppe alt for sjovt at være angriber hos FC Barcelona. Selvom lønnen med garanti intet fejler, gør konkurrenter som Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar det dog svært at hente spilletid i hus. Dette faktum har længe plaget den 27-årige spanier Pedro, der rygtes væk fra klubben denne sommer.

Premier League - 1. aug. 2015 - kl. 14:20 TV: United i djævelsk reklame for nye dragter

Et salg af Pedro har længe været på rygtebørsen, men FC Barcelona har flere gange afvist at sælge. Dette kan man dog alligevel være på vej til. I hvert fald melder en overraskende part sig nu på banen med ny viden i sagaen om Pedro.

Jaime Lorenzo, der er præsident i Pedros første klub CD San Isidro, afslører nemlig, at spillerens mor har løftet sløret for et skifte til England:

Se også: United-stjerne droppede aftale: Straffes med gigantisk bøde

- Sidste dag fortalte Pedros mor mig, at han forlader FC Barcelona til fordel for England. Jeg tror, at det bliver en rigtig god udfordring for ham. Samtidig vil et skifte til England sikre, at han får mere spilletid, end det er tilfældet i Premier League. Jeg vil helt sikkert sende ham en gave. Hvis handlen er 30 millioner euro, får vi i hvert fald 450.000 euro ud af det. Dette også selvom at kontrakter nu har mange klausuler, siger Jaime Lorenzo til El Larguero.

Især Manchester United har sommeren igennem været sat i forbindelse med Pedro.

5 kommentarer
Vis kommentarer