'Mourinho beder om fyring'

José Mourinho har mistet omklædningsrummet i Chelsea og hans ageren ligner et ønske om at blive fyret. Uden for banen har han overfaldet en dreng, og tidligere dommer fortæller, at Mourinho ville stoppe venskab efter nederlag

José Mourinho tigger om en fyring, mener ekspert (Foto: AP)
José Mourinho tigger om en fyring, mener ekspert (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Tre sejre i ni Premier League-runder og fire point ud af ni mulige i Champions League er et skidt resultat for de regerende engelske mestre fra Chelsea.

Senest blev det 0-0 ude mod Dynamo Kiev, og manager José Mourinho valgte derefter at svine dommeren til og kalde ham 'svag og naiv'.

Resultatet har kun øget presset på manager José Mourinho, der siden sommer har været ude og kritisere den ene spiller efter den anden startende med anfører John Terry.

Den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann sammenligner det med John Carver i Newcastle i sidste sæson og mener, at Mourinho har tabt omklædningsrummet.

- Nogle af de ting, Mourinho kommer ud med i øjeblikket og i løbet af de seneste uger, det er ikke langt fra en nedsmeltning. Det er ren John Carver-stil, siger Hamann til Talksport.

- Jeg ved ikke, hvad der sker mellem ham og ejeren, og hvad omstændighederne er, men for mig ser det til tider ud til, at han nærmest tigger om en fyring, siger Hamann.

Chelsea snubler igen - Mourinho under pres

Ironisk Mourinho slipper for fodlænke

- Det bekymrende omkring Chelsea er, at Mourinho ser ud til at have problemer med alle spillerne. Hvis du ønsker at få en reaktion fra en spiller, og du sætter ham på bænken, ligesom han gjorde med Hazard den anden dag, så er det ikke et problem. Men du behøver altså ikke at sætte ham ind i det 89. minut og ydmyge ham yderligere, siger Hamann.

- Og han har gjort det med flere af spillerne. Branislav Ivanovic er blevet stemplet som en spiller, der ikke har har præsteret i denne sæson, hvilket kan være sandt. Hvis du gør det med en eller to spillere, så er det fair nok, men jeg mener, at han har gjort det med de fleste spillere nu, siger Hamann.

- Hvis jeg kigger ind i Chelsea omklædningsrum, så tror jeg, at de flest hellere end gerne vil se ham fyret. Han har gjort alle vrede uden grund, siger Hamann om manageren, der for et par uger siden også hev Nemanja Matic ud efter 20 minutter og tidligere på sæsonen også har fyret holdets læge.

Her diskuterer eksperterne Mourinhos udfordringer i Chelsea:

Mourinho fik for nylig en bøde på en halv million kroner for at kritisere dommerstanden i Premier League, og senest har den tidligere Premier League-dommer Graham Poll været fremme og fortælle, hvordan hans venskab med José Mourinho stoppede.

- Mourinho ønsker, at dommerne skal favorisere hans hold, og han vil have, at de skal være hans venner, skriver Poll i dagens klumme i Daily Mail.

- Efter Chelseas nederlag til Liverpool i FA Cup-semifinalen i 2006 fortalte han mig, at jeg ikke længere var hans ven, fordi ingen ville tillade hans hold at tabe sådan en kamp, skriver Poll.

Mourinho: Dommeren var svag og naiv

Mourinho får betinget karantæne for dommerkritik

José Mourinho agerer som en meget presset mand i øjeblikket (Foto: AP)
José Mourinho agerer som en meget presset mand i øjeblikket (Foto: AP)
 

Tidligere på ugen kom det frem, at Mourinho også har angrebet en 14-årig dreng, der forsøgte at filme ham på gaden med en mobil.

Den 14-årige Otto Nahmmacher sad på sin cykel i London-kvarteret Knightsbridge, da Mourinho kom gående bag ham.

Drengen, der er Chelsea-fan, tog mobilen frem for at filme sit idol, men Mourinho, der talte telefon, var ikke i humør til at blive filmet. I The Suns tv-klip kan man se, hvordan Mourinho skubber drengen i ryggen, og det får nu drengens far Hans Nahmmacher til at bede om en undskyldning.

- Han har mistet grebet om det hele, siger Nahmmacher, og ifølge avisen ønsker Mourinho ikke at kommentere episoden.

Lørdag spiller Chelsea ude mod West Ham.

Da Mourinho tidligere i oktober kom med denne vilde monolog lignede det en afskedstale:

Klopp er nummer fire: Her er Premier Leagues bedst betalte managers

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU