Mourinho efter endnu et nederlag: Jeg har det fantastisk!

Den pressede Chelsea-manager sover fint om natten på trods af sit holds dårlige form

Mourinho affejede på vanlig 'special one'-maner enhver tvivl om, at han skulle være presset. (Video: SNTV)

Sidste sæson var Chelsea Premier Leagues suverænt bedste hold, og London-klubben sikrede sig også mesterskabet på overbevisende stil.

Jose Mourinhos tropper var da også favoritter til at gentage kunststykket efter sommerferien, men indtil videre har denne sæson været alt andet end en dans på roser for portugiseren.

Chelsea tabte kun tre kampe i Premier League sidste år, men i denne sæson har de blåblusede allerede tabt fem opgør i de første 10 runder, og de befinder sig kun fem point over nedrykningsstregen.

En katastrofe-start for Mourinho og co, og tirsdag aften blev ondt værre , da Chelsea tabte til Stoke i Liga Cuppen efter straffesparkskonkurrence, da holdets store stjerne Eden Hazard missede sit forsøg.

José Mourinho og Chelsea er i dyb krise. Tirsdag røg storklubben ud af den engelske Capital One Cup. (Foto: AP) Engelsk fodbold - 27. okt. 2015 - kl. 23:44 Hvad nu, Mourinho? Chelsea taber straffe-drama

Dermed må sædet være endnu varmere under den portugisiske manager, der møder Liverpool den kommende weekend i Premier League. Men spørger man hovedpersonen selv, så er han ikke bekymret over sin position.

- Jeg har ikke brug for en jobforsikring. Min generelle situation er fantastisk! Jeg har fri på onsdag, har en fantastisk familie og jeg kan sove roligt om natten. Jeg er meget tilfreds med mine spillere efter kampen mod Stoke, selvom det er et hårdt slag. Men det er værre at spille dårligt og ikke få et resultat end at spille godt og ikke vinde, sagde Mourinho til pressen efter kampen.

- Men vi har en god følelse. Det, I så her til aften, var nogle spillere, der svarede tilbage på kritikken. Til alle de eksperter og tidligere spillere, som har kritiseret os. Mine spillere får ikke, hvad de fortjener.

Allerede inden gårsdagens kamp befandt Jose Mourinho og Chelsea sig er i en historisk krise. 'The Special One' er tæt på en fyring, vurderer britiske medier. Men hvad er der galt i den britiske mesterklub? Vi spurgte vores fodboldanalytiker Gisle Thorsen.
Allerede inden gårsdagens kamp befandt Jose Mourinho og Chelsea sig er i en historisk krise. 'The Special One' er tæt på en fyring, vurderer britiske medier. Men hvad er der galt i den britiske mesterklub? Vi spurgte vores fodboldanalytiker Gisle Thorsen.

Se også: Fyringstruet Mourinho smidt ud i gigantisk Chelsea-nedtur

Mourinho slipper dog ikke for rygterne om en fyring, og han blev da også spurgt til sin situation efter opgøret.

- For et par måneder siden vandt jeg mange kampe og var en mester. Der hævdede folk, at der var vigtigere ting end resultatet. Nu snakker I kun om resultater. Det er modsigende, fastslår Mourinho.

Portugiseren har også andre problemer at se til. Han er nemlig blevet sigtet af det engelske fodboldforbund for dårlig opførsel efter weekendens nederlag til West Ham.

Mourinho blev henvist til tribunen i løbet af opgøret, da han angiveligt opsøgte dommerne i deres omklædningsrum i pausen af opgøret, hvilket er ulovligt.

Derudover forventes det, at José Mourinho får en bøde for ikke at møde op til kampens efterfølgende pressemøde.

TV: Holder Mourinho sæsonen ud? Hør, hvad blandt andet Jesper Grønkjær mener om situationen i Chelsea i videoen herunder:

4 kommentarer
Vis kommentarer