'Mourinho fjernede min glæde ved fodbold'

Alexis Sanchez har ikke rosende ord tilovers for José Mourinho

Sanchez blev ingen succes i United. Mourinho var bestemt ikke nogen hjælp på vejen, mener chileneren. Foto: Ritzau Scanpix
Sanchez blev ingen succes i United. Mourinho var bestemt ikke nogen hjælp på vejen, mener chileneren. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

José Mourinho smadrede Alexis Sanchez' og andre Manchester United-spilleres selvtillid, fortæller den chilenske angriber, som fortsat er udlejet til Inter Milan.

Sanchez bliver efter skiftet fra Arsenal betragtet som det måske største flop i Manchester Uniteds lange historie, men ifølge hovedpersonen selv skyldes det blandt andet Mourinho, som blev fyret forrige december.

- I truppen var der en følelse af, at man var på holdet det ene øjeblik, men af det næste. Nogle gange spillede jeg, så gjorde jeg ikke, og som spiller mister man selvtillid. Alle mistede deres selvtillid, fortæller Sanchez til BBC.

- Der blev skabt en atmosfære, som ikke var sund. Jeg kunne spille og score et mål, hvorefter han ville skifte mig ud. Jeg kunne sige: 'Jeg elsker fodbold. Jeg har spillet, siden jeg var fem, og hvis du tager bolden fra mig, mister jeg min glæde'.

Ole Gunnar Solskjær har dog ikke haft meget mere tålmodighed med Sanchez, som fortsat ventes forsøgt solgt til sommer, selvom det er tvivlsomt, hvorvidt nogen klub er i stand til at betale hans enorme hyre.

Inter skulle ikke være interesseret i at forlænge med chileneren.

Medie: Kæmpe udrensning på vej

Legenden kritiserer: Eriksen kan det ikke

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind