Mourinho forsvarer slåskamp mellem stjerner

Tottenhams manager José Mourinho ser skænderi mellem Hugo Lloris og Son Heung-min som et godt tegn

Tottenhams målmand, Hugo Lloris, krammer Son Heung-min og Lucas Moura efter sejren mod Everton. Til højre er det manager José Mourinho. Foto: Adam Davy/Reuters
Tottenhams målmand, Hugo Lloris, krammer Son Heung-min og Lucas Moura efter sejren mod Everton. Til højre er det manager José Mourinho. Foto: Adam Davy/Reuters

Mandagens kamp i den engelske Premier League mellem Tottenham og Everton vil nok mest blive husket for, at hjemmeholdets Hugo Lloris og Son Heung-min røg i totterne på hinanden på vej ud af banen efter første halvleg og måtte holdes adskilt af holdkammerater.

Men den udisciplinerede opførsel får tilsyneladende ingen konsekvenser for de to.

Tottenhams manager, José Mourinho, ser derimod den usædvanlige hændelse som tegn på, at spillerne følger et råd om være mere kritiske over for hinanden.

- Det er smukt, siger Mourinho om optrinnet.

- Det er sandsynligvis et resultat af vores møder. Hvis du vil give en skylden for det, så er det mig. Jeg har kritiseret mine spillere, men de var ikke tilstrækkelig kritiske over for hinanden, siger portugiseren.

Skal stille større krav
Skænderiet mellem målmand Hugo Lloris og angriberen Son Heung-min skyldtes formentlig, at sydkoreaneren efter et boldtab kort før pausen undlod at hjælpe til i forsvaret, hvilket ikke faldt i god jord hos franskmanden.

- Jeg har bedt spillerne om at stille større krav til hinanden, siger Mourinho, og oplyser, at Lloris i sin egenskab af anfører havde bedt Son om at yde mere for holdet.

- Et hold bestående af pæne og flinke fyre er tilfreds med at slutte sæsonen af med at vinde en fair play-pokal, og det har jeg aldrig været interesseret i at vinde.

Store skænderier på store hold
- Jeg bryder mig ikke om et hold, som ikke har en kritisk sans, siger Mourinho.

Han tilføjer dog, at det have været at foretrække, hvis de to spillere havde ventet med at gå i kødet på hinanden, til de var kommet ned i omklædningsrummet.

- Jeg kan godt sige jer, at mine store vinderhold havde store skænderier, lyder det fra Mourinho, der i England har vundet titler med både Chelsea og Manchester United.

Efter pausen var alt godt mellem Lloris og Son Heung-min, som krammede hinanden på vej ud til anden halvleg. Tottenham vandt kampen på et selvmål af Evertons Michael Keane.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.