Mourinho håner Klopp: - Det handler ikke bare om de penge

Selv om Manchester United er 16 point efter Liverpool før søndagens opgør, sender Mourinho giftpile afsted efter sin tyske kollega Jürgen Klopp

Jose Mourinho trækker luft ind til at sende endnu en sviner afsted. Foto: Ritzau Scanpix
Jose Mourinho trækker luft ind til at sende endnu en sviner afsted. Foto: Ritzau Scanpix

Rivalen er løbet fra ham. I popularitet og i Premier League-tabel.

Men José Mourinho er ikke typen, der stikker piben ind. Tværtimod.

Og før søndagens storkamp mellem lokalrivalerne Liverpool og Manchester United får portugiseren da også lige smidt en lille sviner efter sin tyske kollega, Jürgen Klopp.

Han har nemlig endnu ikke vundet sølvtøj i sine tre år på Anfield Road trods deltagelse i tre forskellige finaler, påpeger han, og der er alene i år brugt 250 millioner pund (over to milliarder kroner) på spillerindkøb.

- Jeg mener, at trofæer har betydning, især hvis du har potentialet til at kæmpe om dem, og hvis du klart har udtalt, at det er hensigten at vinde et, siger Mourinho i følge Daily Mail.

- Jeg mener, at Jürgen allerede har sagt, at de ønsker at vinde Premier League. At det er hensigten.

- Nogle gange er det ikke rigtigt intelligent at sige det højt. Men har du potentialet, har du ikke noget at skjule.

Før opgøret søndag klokken 17 på Anfield topper Liverpool tabellen hele 16 point foran United på sjettepladsen, men det forhindrer ikke Mourinho i at håne.

- Det handler ikke bare om de penge, de (Liverpool) brugte i sommer, men om mange, mange andre ting. Et fodboldhold er mere end det.

- Det er lidt ligesom et hus. Det handler ikke om at købe nye møbler. Du skal først arbejde på huset, og når det er færdigt, kan du købe de bedst mulige møbler og bo i et fantastisk hus, lyder det i Morinhos ofte lidt sære billedsprog.

Han har lidt at have optimisme i før søndagens møde. Han har nemlig ikke tabt på Anfield siden 2007 og har to gange spillet 0-0 som United-boss.

Han håber, at flere skadede spillere vil nå at blive klar til kampen. Der er til det sidste tvivl om folk som Martial, Smalling, Shaw, Dalot, Darmian og McTominay.

Se også: Udelukkelse truer: Manchester-klubber venter spændt

Se også: Agent om Mourinho-rygter: 'Fuldstændig usandt'

Se også: Pogbas giga-brøler koster United point

78 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere