Mourinho: Hvilke trænere er på mit niveau?

José Mourinho gider ikke bruge tid på den kritik, han er blevet udsat for efter Chelseas exit i Champions League, for han ved, at kun få andre managers kan måle sig med de mange titler, han har vundet

José Mourinho kan ikke finde ret mange trænere, der kan måle sig med ham (Foto: AP)
José Mourinho kan ikke finde ret mange trænere, der kan måle sig med ham (Foto: AP)

José Mourinho har måtte lægge øre til megen kritik, efter Chelsea i midtugen blev sendt ud af Champions League, da Paris Saint-Germain hentede et 2-2-resultat på Stamford Bridge og sendte sig selv videre på reglen om udebanemål.

Men José Mourinho gider ikke tage sig af alt, hvad der bliver sagt og skrevet om ham, for han ved, at det er meget få managers i verden, som kan måle sig med ham rent resultatmæssigt.

Se også: Rooney hårdt ramt i boksekamp med nær ven

- Jeg har masser af respekt for de mange managers i Premier League, men i Premier League, hvor mange har så vundet Champions League? Van Gaal og jeg. Hvor mange har vundet Premier League mere end én gang? Arsene Wenger og jeg.

- Hvor mange har vundet alle turneringer i England? Community Shield, Capital One Cup'en, FA Cup'en, Premier League? I Europa, hvor mange har så vundet syv ligatitler? Hvor mange har vundet Champions League to gange? Carlo Ancelotti har vundet tre, og Van Gaal og Pep Guardiola har begge vundet to.

Se også: TV: Bang!!! Mål fra 41 meter - årets scoring i Premier League

- Jeg er dog ikke tilfreds med det endnu, men jeg synes folk bekymrer sig for meget for mig. De ved ikke, hvad det er, jeg finder min lykke i. Det der får mig til at føle mig speciel, det er, at jeg er hævet over alt det, der bliver sagt og skrevet om mig. Tror i måske jeg gider tage mig af noget af det lort, jeg læser? Jeg er ligeglad, lyder det fra Mourinho.

Se også: Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Lige meget, hvor god José Mourinho er, så kan han ikke gøre Brøndby til mestre, mener ekspert:

42 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere