Mourinho knurrer ad United og Arsenal: Fingrene fra Cech

- Ellers skal jeg også nok finde mig en spiller i jeres trup, truer Chelsea-bossen, der dog vil respektere hvis Abramovic vil følge veteranens eget klub-ønske

Jose Mourinho ser nødigt Petr Cech stå i buret hos en toprival (Foto: AP)
Jose Mourinho ser nødigt Petr Cech stå i buret hos en toprival (Foto: AP)

Det vil formentlig smerte Jose Mourinho at se den mangeårige Chelsea-keeper Petr Cech blokere et forsøg fra en af hans angriber, mens den lange tjekke er iført en Arsenal- eller Manchester United-trøje.

Men det kan snart blive virkelighed, for klubejer Roman Abramovich er indstillet på at give den loyale og 33-årige veteran, der hele sæsonen har været fortrængt fra buret af belgieren Thibaut Courtois, lov til selv at vælge sin klub-fremtid.

Andreas Christensen er stolt over at have debuteret på landsholdet. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Se hvem Chelseas danske komet ser op til

Det sker dog ikke uden en vis knurren fra Mourinho:

- Sådan bliver det måske. Men til enhver klub, som er interesseret i Petr, vil jeg sige, at jeg også kan finde en spiller, jeg kan lide hos dem, lyder det truende ifølge The Telegraph.

Premier League Mourinho og Chelsea tæt på forlængelse

Så finder han en mere ydmyg tone frem:

- Min reaktion er ikke vigtig, for ejeren er ejeren, og han er et menneske med et perspektiv, som jeg beundrer og respekterer højt. Han respekterer folk, som gør vigtige ting for ham – som Petr. I 11 år har han haft succes i klubben og opført sig upåklageligt her. Jeg er nødt til at acceptere enhver beslutning, ejeren træffer.

- Jeg er bare lidt anderledes. Jeg har den samme respekt for Petr som alle andre i klubben, men mit svar ville være: Glem det.

Arsenal skulle være Petr Cechs foretrukne klub, for han vil helt blive i London på grund af sine børn. 

Til gengæld kan det ikke udelukkes, at Mourinho vil forsøge at bruge ham som en del af en handel, der sender en Arsenal-spiller den anden vej. Han skulle således være erklæret fan af både Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain.

Juventus' Paul Pogba (højre) og Napolis Gonzalo Higuain (venstre) er mulige forstærkninger i flere af topklubberne i Premier League. (Foto: AP) Premier League Topnavne til Premier League: Sådan skal storklubberne handle

3 kommentarer
Vis kommentarer