Mourinho lukker døren: - Ronaldo-skifte er forbudt

Cristiano Ronaldo kommer aldrig til Manchester United - det er en lukket dør, lyder det fra José Mourinho

Cristiano Ronaldo kommer aldrig til Manchester United - det er en lukket dør, forklarer Mourinho. Foto: AP
Cristiano Ronaldo kommer aldrig til Manchester United - det er en lukket dør, forklarer Mourinho. Foto: AP

Det er efterhånden ni år siden, at Cristiano Ronaldo skiftede fra Manchester United til Real Madrid. Siden dengang har portugiseren flere gang talt varmt om United og ikke udelukket en retur.

Manchester United-manager José Mourinho udelukker nu, at det skifte kommer til at ske.

- Jeg tror ikke, at Real Madrid kan sælge ham. Det er forbudt, siger Mourinho til den portugisiske avis Record.

- Han er nødt til at blive, indtil det øjeblik de giver ham tilladelse til at skifte og spille et år i USA eller et andet sted, som han vil nyde. Det er en lukket dør for os, siger Mourinho.

Mourinho har tidligere været træner for Cristiano Ronaldo i Real Madrid, og han erkender, at spilleren er interessant, selvom han er blevet 33 år.

- Alle kender hans historie i Manchester, og den passion der er for ham, og der er spillere i verden, som man, hvis klubben har muligheden, ikke vil sige nej til, siger Mourinho.

Ronaldo havde tre gode år under Mourinho fra 2010 til 2013, hvor han scorede 168 gange i 164 kampe.

Artiklen fortsætter under billederne

Mourinho fejrer mål med Cristiano Ronaldo i deres fælles Real Madrid-tid. Foto: AP
Mourinho fejrer mål med Cristiano Ronaldo i deres fælles Real Madrid-tid. Foto: AP

José Mourinho lukker døren for Cristiano Ronaldo. Foto: AP
José Mourinho lukker døren for Cristiano Ronaldo. Foto: AP

Paul Pogba har haft en svær sæson i Manchester United. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Sport og Spil Mølby: Uniteds mega-stjerne er en uromager

Se også: Neymar med problemer i Paris? Nu puster bossen til ilden

Efterfølgende havde Mourinho dog både godt og skidt at sige om Cristiano Ronaldo, så om hans tilstedeværelse i United har gjort det mindre eller mere sandsynligt med en genkomst for Ronaldo er ikke til at sige.

- Ronaldo har haft tre fantastiske sæsoner med mig. Vi fandt et taktisk setup, hvor han fik det bedste frem i sig selv, sagde Mourinho dengang.

- Men jeg havde dog et problem med ham. Når jeg kom med taktisk kritik, fordi jeg følte, at han kunne forbedre sig, så accepterede han ikke, hvad jeg sagde, sagde Mourinho.

Cristiano Ronaldo selv var i løbet af første sæson med Mourinho ellers fint tilfreds med Mourinho som træner.

- Hans træningssessioner er spektakulære, og de har høj intensitet. Vi er alle meget glade for at have ham. Vi er spændte og arbejder meget hårdt, sagde Ronaldo kort inde i sin første sæson under Mourinho i Real Madrid.

At Ronaldo tidligere gerne har villet tilbage til United ligger helt fast.

Da han tilbage i sommeren blev afhørt om sin økonomiske situation i forhold til en skattesag, der viste en video, at han i et frustreret øjeblik fik talt over sig.

- Jeg havde aldrig problemer i England... Og derfor... Nej, jeg ville egentlig ikke sige det, men jeg vil gerne tilbage til England, sagde Ronaldo dengang.

Cristiano Ronaldo kommer aldrig til Manchester United - det er en lukket dør, forklarer Mourinho. Foto: AP
Cristiano Ronaldo kommer aldrig til Manchester United - det er en lukket dør, forklarer Mourinho. Foto: AP
 

Mens Mourinho næppe får Ronaldo under sig i Manchester United, så kan det muligvis komme til at ske på det portugisiske landshold - men kun hvis Ronaldo fortsætter længe endnu. Mourinho har ellers været tæt på landstræner-jobbet, dengang han også var Real-træner.

- Jeg var tæt på at blive det engang, men Florentino Perez lod mig ikke gøre det, fordi han mente, at jobbet som Real Madrid-træner ikke kunne kombineres med at være landstræner, siger Mourinho.

- Jeg vil overveje det, når jeg er træt af dag-til-dag-arbejdet, tre kampe om ugen og syv træninger om ugen og den månedlange optakt, og det trætter mig ikke lige nu, siger Mourinho.

Cristiano Ronaldo nåede 196 kampe og 84 mål for Manchester United fra 2003 til 2009, og inden da spillede han i Lissabon-klubben Sporting CDP.

Cristiano Ronaldo er kåret til bedste United-spiller nogensinde:

Sport og Spil 'Uvirkeligt og utilstedeligt, Mourinho - Han virker ekstremt frustreret'

Cristiano Ronaldo er trist og vil efter otte succesrige sæsoner væk fra Real Madrid. Årsag: En verserende skattesag. Foto: Daniel Ochoa de Olza / AP Sport og Spil Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

Neymars skifte til Real Madrid - kommer det til at ske? Foto: AP Champions League - 14. feb. 2018 - kl. 18:49 Tror Neymar skifter til Real: Statsministeren siger nej

7 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere