Mourinho med klar besked efter jagt på tilskuer

Det får ikke nogen konsekvenser for Tottenhams Eric Dier, at han tidligere på ugen hoppede op på tribunen for at få fat i en tilskuer, lyder det fra cheftræner José Mourinho

Eric Dier gik op på tilskuerpladserne efter kampen. Men han skal spille mod Burnley, fastslår Mourinho.
Foto: Tess Derry/PA Images/Ritzau Scanpix
Eric Dier gik op på tilskuerpladserne efter kampen. Men han skal spille mod Burnley, fastslår Mourinho. Foto: Tess Derry/PA Images/Ritzau Scanpix

Husk, at du kan se 2. Division eksklusivt på Ekstra Bladet. Få adgang her.

Siden sikkerhedsfolk onsdag måtte stoppe Eric Dier, da han efter Tottenhams FA Cup-kamp mod Norwich prøvede at få fat i en tilskuer på tribunen, har rygterne svirret om den 26-årige midterforsvarers fremtid.

Men nu slår cheftræneren fast:

- Han skal spille i morgen (lørdag, red.), sagde José Mourinho på et pressemøde, inden Premier League-kampen mod Burnley og uddybede

- Hvad der skete, er ikke noget at være bange for eller skamme sig over, sagde han og cementerede sin støtte til Dier.

Derfor får det altså ikke nogen indflydelse på, om Eric Dier indgår i Tottenham-truppen i den pågældende kamp mod Burnley.

Det skriver Sky Sports.

- Hvis jeg så noget ske med min søn, ville jeg gøre det samme. Jeg ville ikke tænke to sekunder over det, sagde Mourinho om episoden, hvor Diers lillebror var i en diskussion med tilskueren.

Konfrontationen er optaget på video og gået viralt på sociale medier. På videoen kan man ydermere se vagter holde fast i Dier, der ser meget oprevet ud. Nogen i videoen råber 'slap af'.

Ifølge Evening Standard  har britisk politi gennemgået optagelser af hændelsen og åbnet for en efterforskning af sagen. Der har endnu ikke ført til nogen anholdelser.

Tottenham og det engelske fodboldforbund vil sætte deres egne efterforskninger i bero, mens politiet undersøger episoden.

Tidligere har Mourinho ikke lagt skjul på, at han ikke støtter en karantæne, hvis klubben når til den beslutning.

Dier har spillet i 13 ud af Tottenhams 28 Premier League-kampe denne sæson.

Sag om derby-vold fortsætter: Anker seks fængselsdomme

Kahlenberg sender 77 fodboldfans i coronakarantæne

Taknemmelige Braithwaite: - Messi hjælper mig