Mourinho sendte spillerne på bytur

Jose Mourinho brugte noget af sit pressemøde fredag til at stikke til de paparazzier, der havde fotograferet tre af hans spillere udenfor en natklub. Han havde nemlig sendt hele truppen i byen

De engelske paparazzier følte nok, de havde gjort et scoop, da de natten til torsdag fangede de tre Chelsea-spillere Ramires, Kenedy og Diego Costa udenfor en natklub på en hverdagsaften – eller rettere morgen.

Billederne havnede i hvert fald i flere engelske medier.

Men på sit pressemøde fredag kunne manager Jose Mourinho afsløre, at han havde givet spillerne tilladelse til en tur i byen. De havde ønsket en jule-bytur og fundet en uge, hvor det lod sig gøre.

Christian Eriksen og Eden Hazard viste begge glimt af klasse, men ingen af dem formåede at fremtvinge en afgørelse på White Hart Lane (Foto: AP) Premier League Eriksens jubilæum fusede ud i nullert

- De konsulterede mig for et tidpunkt til at gøre det, og jeg foreslog et stykke tid før jul, fordi julen bliver meget travl. Så de valgte denne uge. Jeg var enig i deres valg, og næste morgen til træning var alle rigtig gode, siger Mourinho.

Portugiseren udnyttede endda muligheden til at håne paparazzierne for kun at opdage tre af spillerne.

- Jeg tror, at paparazzierne havde problemer med deres memorycards. Der var 25 spillere indenfor, og de fangede kun tre. Dem, der kom ud før Diego, var ikke på memorycardsne. Paparazzierne må også være gået tidligt, fordi mange af de andre var tilbage, efter Diego forlod stedet, siger Mourinho.

José Mourinho bliver aldrig fan af Eden Hazard som 10'er (Foto: AP) Premier League Mourinho roser Eriksen: Uenig med Hazard om 10-tallet

Chelseas resultater har på det seneste været i bedring efter en horribel sæsonstart. Manageren er sikker på, at spillerne havde godt af en aften i byen.

- De fortalte mig, at middagen var rigtig god og aftenen bagefter var endnu bedre, så alle er glade, siger han.

José Mourinho stoler på sit forsvar (Foto: AP) Premier League Mourinho sikker: Sådan stopper vi Harry Kane

 Chelsea måtte senest nøjes med 0-0 mod Londo-rivalerne fra Tottenham:

1 kommentar
Vis kommentarer