Mourinho skærer igennem: Derfor dropper han stjernen

Spekulationer om sin fremtid har gjort, at Henrikh Mkhitaryan ikke blev udtaget til aftenens opgør mod Stoke, forklarer United-manageren.

Foto: AP
Foto: AP

I øjeblikket spidser rygterne om både afgange og tilgange i Premier League til.

Mens Alexis Sanchez menes at være på vej til Manchester United, bliverHenrikh Mkhitaryan spået til at være afløseren på Arsenals mandskab. Derfor vakte det også opsigt, da José Mourinho ikke valgte at udtage sin offensivspiller til tirsdagens kamp mod Stoke.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det bare var en taktisk beslutning. Det var bare en beslutning, jeg måtte træffe med det samme, så vi kun har spillere, der tænker hundrede procent på Manchester United, fortæller den portugisiske manager til Sky Sports.

Med forstyrrende spekulationer om hvad fremtiden mon byder på, var det nødvendigt at spareHenrikh Mkhitaryan, forklarer manageren.

- Jeg tror ikke, det er nemt for en spiller, der ikke ved, hvad fremtiden bringer. Det er et øget pres, som en spiller ikke behøver, så jeg tror, det er bedst for ham og os at beskytte ham, siger José Mourinho.

Vinder Manchester United i aften, bliver Manchester City's forspring mindsket i Premier League. Såfremt mandskabet udenHenrikh Mkhitaryan får sejren i hus, er der blot 12 point op til førerholdet.