Annonce:
Annonce:

Mourinho smidt ud i ny United-skuffelse

Tom Heatons mirakelredninger reddede Burnley på Old Trafford, hvor José Mourinho blev sendt op på tribunen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det fungerer bare ikke for José Mourinho for tiden.

Lørdag gik det galt igen for portugiseren og Manchester United, der hjemme på Old Trafford måtte nøjes med 0-0 mod Burnley.

Og Mourinho måtte tilmed lide den tort at blive udvist i pausen af opgøret af dommer Mark Clattenburg, der ifølge meldingerne fra Manchester blev træt af at høre på manageren.

Angiveligt brokkede Mourinho sig over en episode kort før pausen, hvor Matteo Darmian blev nedlagt på kanten af feltet. Mourinho ville have straffespark, men Clattenburg lod spillet fortsætte.

Og så brokkede Mourinho sig.

Efter en 1. halvleg, hvor han i vanlig stil havde skridtet sit træner-område af bag sidelinjen, så græsset nærmest må være slidt ned, skulle han op på tribunen efter pausen.

Annonce:

I første omgang forsøgte han at blive hængende lige bag udskiftningsbænken, men den gik ikke, og United-chefen blev forvist til tribunen.

Udvisning hjalp ikke United
Herfra kunne han se sit hold skuffe igen.

Spillemæssigt var United sin modstander komplet overlegen og vadede i chancer. Allerede før pausen havde United haft et hav af afslutninger, og det fortsatte i næsten samme tempo i 2. halvleg. Tom Heaton i Burnley-målet havde en travl dag og kunne fra nærmeste hold se folk som Zlatan Ibrahimovic, Juan Mata og Jesse Lingard brænde store muligheder.

Ifølge BBC havde United 72 procent af spillet. De producerede hele 37 (!) chancer - hvoraf sølle 11 var indenfor målrammen. Og så vandt de i øvrigt hjørnesparks-statistikken 19-1.

Ander Herreras udvisning hjalp ikke United, men Burnley kunne slet ikke mønstre noget offensivt og skal i den grad glæde sig over at være sluppet derfra med et point og skindet på næsen.

United er dermed fortsat kun noteret for en sejr i syv hjemmekampe denne sæson.

Annonce:

Bysbørnene fra City har en anderledes god sæson. Med Sergio Agüero i topform bankede de West Bromwich 4-0 på udebane og kravler lige præcis forbi Arsenal i toppen af ligaen. The Gunners slog Sunderland 4-1 i lørdagens tidlige kamp.

Sunderland tangerer i øvrigt City som det hold i Premier Leagues historie med færrest point efter ti kampe. Sølle to er det blevet til.

Viktor Fischer fik et par minutter på banen, da Middlesbrough besejrede Bournemouth 2-0 hjemme.

Agüero i topform med denne lækre kasse

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: