Mourinho spydig efter annulleret Chelsea-scoring

Chelsea-manager José Mourinho tog det ironiske smil på, da han skulle vurdere dommerne i Everton-kampen

José Mourinho var ikke så tilfreds med dommer jonathan Moss' eksekvering af kampen. Og det var hans kollega i Everton, Roberto Martinez, heller ikke. (Foto: AP/Alastair Grant)
José Mourinho var ikke så tilfreds med dommer jonathan Moss' eksekvering af kampen. Og det var hans kollega i Everton, Roberto Martinez, heller ikke. (Foto: AP/Alastair Grant)

Chelsea scorede sådan set to gange i sejren over Everton onsdag aften.

Der var bare det ved det, at Nemanja Matics mål fem minutter før tid blev annulleret, da bolden undervejs blev rettet af på Branislav Ivanoivic, der helt klart var i offside-position.

Men helt så klart så Chelsea-manager José Mourinho ikke episoden. Klog af skade valgte han dog ikke at kritisere dommer Jonathan Moss - i stedet brugte han tyk ironi.

- Det var en dommerpræstation, der i mine øjne var meget god. Vi scorede et mål, der blev fantastisk flot underkendt af linjedommeren. En fantastisk beslutning, sagde portugiseren efter kampen.

Se den annullerede scoring herunder:

Han kunne i kampens døende minutter se dommer Moss vise Evertons Gareth Barry ud - men han burde ikke have været ene om at forlade banen, hvis det stod til Mourinho.

- Everton ændrede sit DNA, og de forsvarede sig virkeligt godt og begik mange frispark. Det, vi kan kalde intelligente frispark.

- Men hvis dommeren fulgte reglerne, havde det været gult kort, gult kort - og de betalte prisen for det. Det er ingen kritik, men de begik frispark på frispark, sagde José Mourinho.

Chelsea-spillerne samlede sig om Willian, efter at han havde scoret det sene sejrsmål. (Foto: All Over Press) Premier League Chelsea holder forspring efter sent sejrsmål

Manageren var omvendt glad for de tre point, der betyder, at Chelsea fortsat holder Manchester City på andenpladsen stangen med syv point.

- Det er så smukt at vinde i sidste øjeblik - og så surt at tabe. De skal være meget skuffede - de gav os en flot kamp.

- Vi er meget, meget glade, og jeg synes, at vi fortjente det. Vi kæmpede hårdt for at vinde.

Og skuffelse var der rigtig nok i Everton-lejren.

- Resultatet er svært at acceptere. Man tror på, at man får, hvad man fortjener - det gjorde vi ikke, siger Everton-manager Roberto Martinez.

Chris Smalling skrev historie som den første indskifter, der gør sig til dobbelt målscorer før pausen (Foto: AP) Premier League Smalling blev Uniteds store helt

Han var som sin kollega i Chelsea ikke helt tilfreds med dommeren - men det skyldtes noget helt andet. En episode til sidst i kampen, hvor Chelseas Branislav Ivanovic angiveligt havde været ude efter James McCarthy - på tv-billederne kunne det ligne en skalle.

- Mine spillere var virkelig oppe at køre over det. Det er reaktionen fra Chelsea-spillerne, vi ikke kan lide.

- Ivanovic tog James McCarthy i halsen. i den slags situationer har man brug for en stærk dommer. Vi vil ikke se situationer som den, vi så i dag.

- Jeg var skuffet over den måde, dommeren håndterede det på, siger Roberto Martinez.

Ikke overraskende var José Mourinho langt fra på linje med ham.

- Om Branislav Ivanovic gik frem med sit hoved? Lad være med at få mig til at grine. få mig ikke til at grine.

0 kommentarer
Vis kommentarer