Mourinho til Chelsea-fans: Stop så den Gerrard-sang!

Den portugisiske manager beder sit holds fans respektere Liverpool-kaptajnen, som han stadig kan ærgre sig over, at han ikke fik til Stamford Bridge

Chelsea-manager José Mourinho beder London-klubbens fans stoppe med at synge dise hånende vers om Liverpools Steven Gerrard (Privatoptagelser)

José Mourinho har en bøn til Chelsea-tilhængerne: Vis Steven Gerrard noget respekt!

Tirsdag aften mødes Chelsea og Liverpool i den første af to liga cup-semifinaler på Anfield, og her vil udeholdets tilhængerne med statsgaranti håne Liverpool-ikonet. Medmindre de altså vælger at lytte til Mourinho...

I sidste sæson gled Steven Gerrard i de to holds Premier League-opgør på Anfield og mistede derved bolden til Demba Ba.

Den senegalesiske angriber udnyttede det store kiks, scorede og spillede dermed det engelske mesterskab ud af Liverpools hænder.

Se Gerrard miste fodfæstet her:

Steven Gerrard manglende fodfæste blev årsagen til en hånende sang, som den 34-årige englænder må lægge ører til kamp efter kamp. Og det irriterer Chelsea-manager José Mourinho.

- Vores fans har en sang om ham, som jeg slet ikke kan li’. De første par gange er den meget sjov, men ikke når den bliver ved og ved og ved. Særligt ikke når det gå ud over en spiller som ham, som fortjener respekt.

- Vi har så mange andre sange, vi har ikke brug for den, siger portugiseren forud for de to holds møde på Anfield.

Her er Gerrard-sangen, som Mourinho hader

"Steve Gerrard, Gerrard. He slipped on his fucking arse. He gave it to Demba Ba. Steve Gerrard, Gerrard"

 


Mourinho har aldrig lagt skjul på sin beundring for Liverpool-kaptajnen, som han for ti år siden var tæt på at hente til Stamford Bridge.

Alt var egentlig på plads, men Gerrard ombestemte sig i sidste øjeblik og blev på Anfield.

- Vi gjorde alt for at købe ham, og den var der næsten. Jeg drømte om Claude Makélélé, Gerrard og Frak Lampard på midtbanen. Jeg, hr. Arbramovich og Peter Kenyon (daværende direktør, red.) drømte om det på det tidspunkt.

- Hans folk var åbne over for, at han skulle til et tophold som Chelsea. Men til mig personligt sagde han aldrig, at han ikke ville komme. Aldrig, siger Mourinho, der kalder det manglende køb af Gerrard for en hans karrieres største skuffelser på transfermarkedet.

Premier League TV: Geniale Cazorla giver den som Messi

Men han forstår Steven Gerrard, der siden det aflyste Chelsea-skifte har haft mange gode sæsoner i sin klub, som han forlader efter denne sæson til fordel for et ophold i amerikanske LA Galaxy.

- Jeg elsker det citat, hvor han sagde, at han aldrig i sit liv vil score et mål mod Liverpool. Jeg elsker de ord. Gerrard er en historisk spiller for Liverpool, en historisk spiller i Premier League og en modstander, jeg altid har beundret og respekteret.

- Jeg forstår, hvorfor han næsten, næsten, næsten kom til Chelsea. Men han kom ikke, og jeg respekterer det.

- Beslutningen har for mig vist sig at være den rigtige, for han vil være en rød for evigt, siger Chelsea-manageren.

0 kommentarer
Vis kommentarer