Mourinho til salg på Old Trafford

Man kan allerede købe halstørklæder med portugiserens navn foran Manchester Uniteds hjemmebane, hvor manager Louis van Gaal mandag aften skal ud i en skæbnekamp mod Chelsea

Halstørklæder med José Mourinho sælges allerede ved Old Trafford. (Foto: Gisle Thorsen)
Halstørklæder med José Mourinho sælges allerede ved Old Trafford. (Foto: Gisle Thorsen)

MANCHESTER (Ekstra Bladet): Souvenirsælgeren på Old Trafford er ikke i tvivl om, hvem der snart er boss i Manchester United: José Mourinho.

Faktisk er han så sikker i sin sag, at han for fem pund stykket sælger Manchester United-halstørklæder med porstugiserens ansigt og navn.

- Og det går godt, bemærker han om salget et par timer før Louis van Gaals skæbnekamp på Drømmenes Teater i Manchester.

Den 64-årige hollænder er ifølge de fleste engelske iagttagere dead man walking.

Manchester United har for første gang siden 1961/62-sæsonen tabt fire kampe i træk, og et nederlag mod Chelsea mandag aften skulle van Gaal ikke overleve.

Spørgsmålet er så, om en sejr er nok. Manchester United spiller en gang kedelig fodbold under hollænderen, og 2. juledag mod Stoke leverede De Røde Djævle en svag indsats og virkede som et hold helt uden tro på tingene.

Louis van Gaal har tabt fire kampe i træk med Manchester United og står foran en fyreseddel (Foto: AP) Premier League Red Man Walking: Her er alle van Gaals United-problemer

Manchester United ligger før 19. spillerunde på en sjetteplads og er dermed langt foran Chelsea (15), men hjemmeholdet er rystet inden krisemødet.

Chelsea har de seneste sæsoner haft godt fat i Manchester United. London-klubben er ubesejret i de seneste otte kampe.

Ydermere er Chelsea det udehold, der har vundet flere gange på Old Trafford i Premier League. Seks gange er det sket.

Efter fyringen af José Mourinho står Guus Hiddink nu i spidsen for Chelsea, og han plejer at slå sin landsmand Louis van Gaal.

 Seks gange har de to stået ansigt til ansigt på trænerbænken. Hiddink har vundet de tre seneste gange og kun tabt én enkelt gang.

Han fik 2-2 mod Watford 2. juledag i sin første kamp tilbage som Chelsea-manager, men må undvære den dobbelte målscorer fra opgøret på Stamford Bridge.

Topscorer Diego Costa er i karantæne, og Chelsea har ingen med på Old Trafford, der har scoret flere end to mål i denne sæson. Det kan måske blive Louis van Gaals redning.

Louis van Gaal lufter muligheden for, at han selv tager sit gode tøj og forlader Manchester United frem for at vente på en fyreseddel. (Foto: AP/Rui Vieira) Premier League Van Gaal efter fjerde United-bet: Måske går jeg selv

21 kommentarer
Vis kommentarer