Mourinho tror på succes efter CL-exit

Efter at være blevet slået ud af Champions League er kampprogrammet ikke så presset i resten af sæsonen, hvor Chelsea skal forsvare førstepladsen i Premier league

Mens der fredag blev trukket lod til kvartfinalen i Champions League, kunne Chelsea blot se på hjemmefra.

London-klubben blev sendt ud i 1/8-finalen af Paris Saint-Germain, som nu møder FC Barcelona, og Chelsea-manager José Mourinho forsøger at finde det positive frem i skuffelsen over at være røget tidligt ud i turneringen.

Premier League Mourinho erkender: Arsenal med i titelkampen

- Jeg ville foretrække at være i kvartfinalen, da det vist kun er anden gang i min karriere, at jeg ikke er kommet frem til kvartfinalen.

- Det faktum, at vi er røget ud, er frustrerende, men det giver os en situation, hvor vi kan arbejde ordentligt, restituere ordentligt og slutte sæsonen af på en stærk måde, siger Mourinho ifølge Reuters.

Havde det været Chelsea i kvartfinalen i stedet for PSG, så ville Chelsea have haft et heftigt kampprogram mod slutningen af april med kampe mod Barcelona, Manchester United, Barcelona igen og Arsenal.

Diego Costa gjorde, hvad han kunne, for at Chelsea skulle få alle tre point mod Southampton. (Foto: AP/Matt Dunham) Premier League Chelsea øger føringen trods ny skuffelse

Chelsea topper Premier League med seks point ned til Manchester City. Chelsea har endda spillet en kamp mindre end forfølgeren. Søndag skal Chelsea en tur til Hull.

Se hvordan det gik for sig, da Chelsea røg ud af Champions League til Paris Saint-Germain

1 kommentar
Vis kommentarer