Mourinho trygler om at fortsætte i usædvanligt interview

Chelsea tabte endnu engang, da det blev til et 1-3-nederlag mod Southampton på hjemmebane. Holdets manager Jose Mourinho er dog ikke parat til at forlade den synkende skude

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Bundholdene i Premier League ligner nogenlunde sig selv efter de første otte runder - og så alligevel.

Udover 'the usual suspects' som Sunderland, Aston Villa og West Bromwich, finder vi også de forsvarende mestre fra Chelsea på en 16. plads med otte point og en målscore på 12-17.

Nej, det har bestemt ikke været Chelseas sæson hidtil, og lørdag eftermiddag blev situation værre, da de blå-blusede tabte 1-3 på hjemmebane til Southampton - på trods af en føring på 1-0.

Katastrofen fortsætter - Chelsea i frit fald

I sidste uge tabte holdet også i Champions League i Porto, så sædet begynder for alvor at blive varmere og varmere under klubbens manager Jose Mourinho.

Den portugisiske manager har dog noget længere snor i Chelsea end andre managere har haft i klubben, men den karismatiske træners fremtid i London begynder at blive mere og mere tvivlsom med de svingende resultater.

Det er han også selv ved at indse - det afslørede et interview med manageren direkte efter nederlaget til Southampton.

Et interview er måske for meget sagt - det var nærmere en monolog, for journalisten nåede kun at stille et spørgsmål i hele 'interviewet', hvor portugiseren derefter ytrede sig i hele syv minutter i træk!

Og der blev ikke sparet på krudtet.

Bekymret Mourinho: Mine spillere har ikke nogen spillelyst

Mourinho rasede over dommeren i kampen, som ikke gav dem et straffe, da der stod 1-1 - og generelt blev alle dommerne kritiseret for, at de ikke tør at dømme til Chelseas fordel i Premier League.

Derefter begyndte den kontroversielle portugiser at snakke om sin egen position. Og der blev snakket meget, tryglet og konstanteret.

- Vi klubben fyrer mig, så fyrer de den bedste manager, de nogensinde har haft, sagde Mourinho blandt andet.

Se det usædvanlige interview i videoen øverst i artiklen - og nedenunder kan du se den straffesparkssituation, som Mourinho rasede over, da Falcao faldt i feltet.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind