Mourinho: Vi fortryder ikke Lampard-farvel

Chelsea fortryder ikke, at man sagde farvel til Frank Lampard, der nu leverer flotte præstationer for rivalerne Manchester City

José Mourinho er ikke en mand, der så let fortryder. Heller ikke når det handler om hans syn på afgangen af Frank Lampard. (Foto: AP/Scott Heppell)
José Mourinho er ikke en mand, der så let fortryder. Heller ikke når det handler om hans syn på afgangen af Frank Lampard. (Foto: AP/Scott Heppell)

At Frank Lampard er en yderst målfarlig midtbanespiller er næppe nogen overraskelse for Chelsea, men alligevel må det gøre lidt ondt, når målformen er fortsat hos rivalerne fra Manchester City.

Således scorede den aldrende midtbanespiller igen, da City slog Leicester med 1-0 i weekenden.

En af Sky Sports' forsider mandag morgen. Tottenham Engelske medier enige: Eriksen var forrygende

Man fortyder dog ikke afskeden med Lampard, der ligger nummer fire på all-time topscorerlisten i Premier League - delt med Arsenal-legenden Thierry Henry. Det forsikrer Chelsea-manager Jose Mourinho, da Lampard ville have negativ indflydelse på udviklingen af midtbanespilelre i klubben.

- Det er hans liv - Det har intet med os at gøre. Han forlod Chelsea på en fri transfer og han vælger selv, hvad han vil. Det kan vi ikke brokke os over. Vi bliver nødt til at se på fremtiden, og med folk som Fabregas, Matic og Boga, som er de næste ti år, så er jeg ikke i tvivl om, at vi har taget den rigtige beslutning, udtaler Mourinho.

- Det handler om udviklingen af holdet, og hvis man store spillere som Frank Lampard, så vil det hæmme udviklingen af de andre spillere. Derfor fortyder vi ikke valget, forklarer Mourinho.

Se Christian Eriksen bliver matchvinder for Tottenham:


Frank Lampard har scoret 175 mål i Premier League, hvilket er tre færre end Wayne Rooney. Ellers er det kun Andy Cole med 187 og Alan Shearer med 260, der har scoret flere mål end den 36-årige midtbanespiller, der udover Chelsea og Manchester City også har spillet for West Ham.

Lampard skrev kontrakt med den amerikanske klub New York City, men blev efterfølgende lejet ud til ligarivalerne fra Manchester City. De Gea blev helt fortjent kåret som kampens bedste spiller. Premier League United-legende: David de Gea overgår Schmeichel

0 kommentarer
Vis kommentarer