Mourinho vil gøre alt for at vinde: Nu har han fyret bolddrengene

Der skal mere tempo i spillet på Old Trafford, når Manchester United jagter et mål. Derfor har Mourinho fyret bolddrengene

Den portugisiske manager José Mourinho har gennem hele sin karriere været kendt for at bruge alle midler, når sejren skal i land.

Og nu har Manchester United-manageren fundet endnu et våben.

Mourinho har nemlig valgt at fyre de normale bolddrenge- og piger til Manchester Uniteds hjemmekampe på Old Trafford og i stedet erstattet dem med ungdomsspillere fra Uniteds fodboldakademi.

Det skriver The Mirror.

Årsagen er, at den perfektionistiske manager vil have de sidste procenter på sin side, når Manchester United er i tidsnød og har brug for bolden hurtigt.

De håndplukkede akademispillere skulle ifølge Mourinho have bedre spilforståelse og dermed være i stand til at hjælpe United på banen i pressede situationer.

- Det er korrekt, at José havde ændret besætningen af bolddrenge til kampen mod Liverpool. Tidligere blev opgaven udført af unge gennem Manchester United Foundation, men mod Liverpool havde manageren bragt akademispillere ind. Vi er endnu ikke sikre på, hvordan proceduren bliver i fremtiden, siger en official fra Manchester United til The Mirror.

José Mourinho vil gerne have tempo i spillet - også fra bolddrengenes side. Arkivfoto: Sang Tan/AP
José Mourinho vil gerne have tempo i spillet - også fra bolddrengenes side. Arkivfoto: Sang Tan/AP
 

José Mourinho har tidligere i sin karriere haft masser af uoverensstemmelser omkring netop bolddrengene i Premier League.

I marts 2014 undgik Mourinho med nød og næppe en af sine mange disciplinærsager, da han sagde til en ung bolddreng fra Crystal Palace, at man 'kan få slag for at sænke tempoet i spillet som bolddreng'.

Ni måneder senere beklagede portugiseren sig over tidsudtræk fra Newcastles bolddrenge i kampen mod Chelsea. Et år senere var den gal igen, da Leicester slog Chelsea, et nederlag der blev Mourinhos sidste inden fyringen i London-klubben, hvor bolddrengene fik en del af skylden.

- Leicester kæmpede med alle kneb. De forsvarede med alt, og deres bolddrenge var fantastiske. Jeg nævner pointen omkring bolddrengene, fordi det er en skændsel for Premier League, men det skal ikke være hovedhistorien om nederlaget, sagde Mourinho dengang til Chelseas hjemmeside.

Næste opgave for Manchester Uniteds bolddrenge bliver den 29. januar, når Wigan besøger Old Trafford i FA Cuppen.

Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Manchester United i guldkampen

Rooneys rekordmål redder United i overtiden

Det så du ikke på tv: Her stopper dommer rasende Mourinho og Klopp

Før braget: Her er Europas mest forgældede fodboldklub