Mourinhos drømmedebut: Forklarer Eriksen-valg

José Mourinho vandt sin debut, men vragede Christian Eriksen, fordi han vil finde ud af, hvad der foregår i hans hoved og hjerte

Er Mourinho og Eriksen en god cocktail? Allan Olsen forklarer, hvorfor det måske/måske ikke er et godt match.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Tiden løber ud: Bendtner ude af FCK-truppen

Hvis Christian Eriksen havde håbet på bedre tider med José Mourinho som ny Tottenham-manager, så må han tilsyneladende tro om.

Danskeren var således ikke med i startopstillingen, da Tottenham i den første kamp under Mourinho vandt 3-2 ude mod West Ham.

- Det handler ikke kun om kontinuitet, men om vores fremtid. Så jeg må forstå, hvad der sker i Christians hoved og hjerte, og jeg må tage den bedste beslutning for klubben, forklarede Mourinho til tv-stationerne kort før kampstart.

Schmeichel bedst i verden lige nu

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos: David Klein/ADRIAN DENNIS/Ritzau Scanpix

Ender surt med Eriksen: - En katastrofe

Lottovinder køber fodboldklub - og forærer den væk

Eriksen var slet ikke med i 1-1-skuffelsen hjemme mod Sheffield United umiddelbart før landskampspausen, mens han fik de sidste 28 minutter i udekampen mod Røde Stjerne i Champions League i de to kampe, der blev Mauricio Pochettinos sidste i spidsen for Tottenham.

I Mourinhos debut mod West Ham er spillere som Lucas Moura, Dele Alli og Son Heung-min i stedet valgt til at supplere Harry Kane i offensiven.

TV-kameraerne skulle ikke bruge mange minutter, før de zoomede ind på Eriksen, der var placeret på bænken, hvor han sad og småfrystende rystede sine ben.

Artiklen fortsætter under billederne

Eriksen startede ude, men kom ind...Fotos: DAVID KLEIN/Ritzau Scanpix

 

Mangler tilskuere: Lokker med porno

Uenige om uinteresseret Eriksen: - Køb ham ikke

Husker du Danmarks landsholdshelt? Her er han i dag

Herfra kunne han se Heung-Min Son og Lucas Moura score for Mourinhos tropper. Sidstnævnte scoring gledet ind på et løb, hvor det havde været svært at se Eriksen gøre det samme.

Tre minutter efter pausen blev det også 3-0, da Harry Kane headede et signatur-hovedstød i nettet, og selvom West Ham fik reduceret, så var der plads til at få Eriksen skiftet ind mod slutningen med 11 minutter igen.

Eriksen fik lange instrukser af Mourinho, og som tv-seer sad man og drømte om at vide, hvad der mon blev sagt.

Danskeren gjorde ikke videre væsen af sig, for West Ham pressede hårdt på mod slutningen og fik scoret igen i de sidste sekunder uden dog at kunne true Tottenhams 3-2-sejr. De tre point sender klubben fra bunden og op i den øvre midte, hvor man blandt andet går forbi Manchester United, der først spiller søndag.

Tirsdag spiller Tottenham hjemme mod Olympiakos i Champions League, mens Bournemouth kommer på besøg næste lørdag, men intet tyder altså på, at Eriksen kommer til at spille fra start med mindre hans hoved og hjerte fortæller Mourinho det helt rigtige.

Hotel-sex med Tinder-date: Nu misser de OL

Fyret efter sejr på 27-0

Hvor skal Eriksen hen? Her er udlandets dom

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+