Mourinhos første indkøb? Byder 285 millioner på ivorianer

Villerreals Eric Bailly tæt på skifte til Old Trafford

Det vil være en 'drøm' at spille for United, siger 'venner' tæt på Eric Bailly til Mirror. (Foto: AP)
Det vil være en 'drøm' at spille for United, siger 'venner' tæt på Eric Bailly til Mirror. (Foto: AP)

Jose Mourinho er ifølge en længere række engelske og spanske medier kun detaljer fra sit første indkøb som Manchester United-manager.

Klubben har ifølge blandt andre Sky, Mirror og Daily Mail budt i omegnen af 30 millioner pund - det er ca. 285 millioner danske kroner - for Villarreals ivorianske forsvarsstjerne Eric Bailly.

Spillernes personlige økonomiske forhold er dog endnu ikke færdigforhandlet, og Bailly er en ombejlet herre, som også Paris St. Germain, Barcelona og Manchester City har udvist interesse for.

Den 22-årige forsvarer har gjort kometkarriere, siden han skiftede til Villarreal fra Espaynol i januar 2015 som afløser for Gabriel Paulista. Efter en stille start har ivorianeren har strålet i den rolle og udgjort bolværk i et af La Ligas bedste forsvar.

Bailly var en af de mest velansete forsvarere i Spanien i den forgange sæson ikke mindst på grund af hans evne til at føre bolden frem på banen.

Hvilket vakte interesse hos større klubber.

Interesse i foråret fra blandt andre Barcelona blev dog mødt med et svar om, at han først ville tage stilling til kontrakttilbud, når sæsonen var omme.

Eric Bailly er også ivoriansk landsholdsspiller med 15 kampe på cv'et.

Transfer-chok: Arsenal indløser Vardys frikøbsklausul

De engelske weekendaviser er også fulde af historier om Leicester-stjernen Jamie Vardy, efter Arsenal har været en tur i bankboksen, hvor The Gunners har fundet pengene til at indløse hans frikøbsklausul.

Håbet er, at skiftet bliver gennemført allerede mandag, og dermed før EM-slutrunden går i gang.

Skysports: Zlatan får et-årig aftale i United

Ydmyget Giggs blev tilbudt juniorjob: Nu forlader han United

Mourinho klar til United-udrensning: Rekordindkøb på vej

Eric Bailly havde en stor del af æren for Villerreals fjerdeplads i ligaen og semifinale i Europa League - her var det dog ved at gå helt galt:

Liverpool slog Villerreal ud af årets Europa League i semifinalen. (Foto: AP)
Liverpool slog Villerreal ud af årets Europa League i semifinalen. (Foto: AP)