Muligt chokskifte: Rooney meldes i seriøse forhandlinger

Wayne Rooney kan et år efter skiftet hjem til Everton være på vej væk igen - manageren har også hørt rygterne

Gensynsglæden var enorm, da Wayne Rooney i juli skiftede hjem til Everton efter 13 år i Manchester United, men nu kan den engelske angriber noget chokerende være på vej til et nyt klubskifte til den amerikanske MLS.

- Den engelske superstjerne Wayne Rooney er i seriøse forhandlinger om at komme til DC United denne sommer, lyder det ifølge Washington Post.

- Forhandlingerne mellem Rooneys folk og MLS er accelereret i de seneste uger, og en person tæt på forhandlingerne siger, at DC har 50 procent chance for at hente ham i det amerikanske transfervindue, der åbner 10. juli, lyder det.

Sådan så det ud sidste sommer, da Wayne Rooney blev præsenteret af Ronald Koeman. Siden er manageren fyret, og nu kan Rooney også være på vej væk. Foto: AP
Sådan så det ud sidste sommer, da Wayne Rooney blev præsenteret af Ronald Koeman. Siden er manageren fyret, og nu kan Rooney også være på vej væk. Foto: AP
 

Everton-manager-Sam Allardyce har også hørt rygterne om Rooney-exit denne sommer et år før kontraktudløb.

- Der er rygter om, at Rooney skal alle steder hen - til Kina og USA - men rygter er rygter, og vi vil ikke finde ud af det, før han bliver kontaktet, men i øjeblikket er han Everton-fan og Everton-spiller, siger Allardyce til Liverpool Echo.

- Det skal være et kæmpe skifte for ham, hvis han skal forlade Everton, siger Allardyce.

Rooney har spillet 40 kampe i sin comeback-sæson for Everton og er i øjeblikket klubbens topscorer med 11 mål, men sæsonen har også budt på en tur i den engelske medie-mølle efter en sag om spirituskørsel.

SE TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN, HVOR ROONEY BLIVER TOSSET OVER EN UDSKIFTNING MOD LIVERPOOL

Sådan så det ud i september, da Rooney var på vej i retten for spirituskørset. Foto: AP
Sådan så det ud i september, da Rooney var på vej i retten for spirituskørset. Foto: AP
 

Se alle sportsstjernernes private julefotos. Foto: AP Intl. fodbold Strand, gravid og konge: Se sportsstjernernes private julefotos

Ender han med at skifte til USA følger han i sporene på blandt andre Zlatan Ibrahimovic, der tidligere på foråret skiftede fra Manchester United til Los Angeles Galaxy.

I DC United har de imidlertid savnet stjernestøv siden argentinske Marcelo Gallardo var på kontrakt i 2008, og den amerikanske landsholdskant Paul Arriola er således klubbens største stjerne i øjeblikket, men træner Ben Olsen har bekræftet, at man gerne vil forstærke truppen.

Udover Rooney skulle DC United have kontaktet Mexicos Javier “Chicharito” Hernandez, Argentinas Carlos Tevez, Spaniens Andres Iniesta og Italiens Mario Balotelli, men foreløbig skulle Rooney være det mest realistiske.

Wayne Rooney er ifølge Washington Post i seriøse forhandlinger om et skifte til den lokale klub. Foto: AP
Wayne Rooney er ifølge Washington Post i seriøse forhandlinger om et skifte til den lokale klub. Foto: AP
 

Rooney var sidste sommer meget glad for at vende hjem til Everton, hvor han også indledte karrieren.

- Det er en fantastisk følelse at være tilbage. Jeg glæder mig og kan ikke vente til jeg skal møde mine holdkammerater og komme i gang på træningsbanen. Jeg er ekstatisk. Jeg vil bare tilbage og spille, sagde han i juli til klubbens hjemmeside.

- Jeg er spændt, og jeg er spændt på de transfers klubben har lavet. Denne klub er på vej fremad. Everton er en klub, der bør vinde trofæer og vi tager store skridt mod at kunne det, lød det dengang fra Rooney.

Everton har dog intet vundet i Rooneys første sæson, der i stedet bød på manager-fyring, og klubben slutter på en skuffende ottendeplads langt fra de store klubber, og det kan have skuffet Rooney så meget, at han nu søger lykken i USA.

Evertons dyrtindkøbte stjerner har fået en forfærdelig start på sæsonen. Foto: All Over Press Sport og Spil Jan Mølby: Alt er gået skævt i Everton

Werder Bremen forstår Thomas Delaneys ønske om Premier League. Foto: pixathlon/REX Tysk fodbold Klubben reagerer på Delaney-ønske: - Vi befinder os ikke i en drømmeverden

Silkeborg IF Grotesk situation: Årets kamp får 4000 tomme pladser

17 kommentarer
Vis kommentarer