Mut Mourinho: Det er de andres skyld

Efter ugens to første nederlag bebrejdede United-bossen sine spillere, og denne søndag langede han så ud efter dommerne og Fru Fortuna

Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premiere League

Mens både egne og andre klubbers fans har travlt med at nedgøre Manchester Uniteds falmende stjerner, var José Mourinho optaget af at hælde spin ud over endnu et nederlag, det tredje på stribe.

En serie, der giver ham en dårlige start på Premier League end forgænger Louis van Gaal. Og en serie, han ikke har prøvet indenfor samme sæson siden 2002 i Porto.

Hvor portugiseren efter nederlagene til Manchester City og Feyenoord valgte at bebrejde sine spillere, faldt valget denne gang på dommerpræstationen.

- Jeg er altid bekymret, når vi ikke får de resultater, vi ønsker os. Men i dag, synes jeg godt, at man kan diskutere flere kendelser, sagde han med adresse til en scoring, som ifølge ham burde have været underkendt for offside.

- Jeg var ikke glad for vores første halvleg. I 25-30 minutter spiller vi dårligt, og det er noget, vi kan forbedre. Men dommernes og linjedommernes fejl er uden for min indflydelse. Dem kan jeg ikke gøre noget for at forbedre, surmulede han.

SE OM MOURINHO HAR RET I KLIPPET ØVERST

- Vi var bedre i anden halvleg og kom på omgangshøjde. Gomes laver en fænomenal redning, og heller ikke held er noget, vi kan kontrollere.

- Det eneste, vi kan kontrollere, er vores individuelle og kollektive fejl. Deres andet mål kommer efter en individuel fejl.

- Men igen. Dommer og held har jeg ingen indflydelse på. Det sidste vil ankomme, når tiden er til det, filosoferede Mourinho midt i sin ’sorte september’.

Se alle målene her:

Se målene da effektive Watford dukkede United

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+