Mystik om Lampard-kontrakt afsløret: Derfor kan han spille i City

Frank Lampard er reelt ikke bundet til New York City FC

I en pressemeddelelse torsdag aften meddeler Premier League, at Frank Lampard ikke har en officiel kontrakt med New York City FC.

Man troede ellers, at midtbaneveteranen havde underskrevet en to-årig kontrakt med MLS-klubben i juli. Den tidligere Chelsea-stjerne blev derefter sendt på af sted på en lejeaftale til Manchester City for første halvdel af denne Premier League-sæson. Men opholdet blev forlænget indtil udgangen af sæsonen.

Frank Lampard har kostet Chelsea en sikker føring på syv point i Premier League (Foto: AP) Premier League Se her Mourinho: Lampard-exit koster sikker føring

Nu er det så kommet frem, at Lampard faktisk ikke har en aftale på plads med NYCFC. I en pressemeddelelse udsendt af den organisation, der styrer afholdelsen af den engelske liga, lyder det, at Lampard lige så godt kan fortsætte hos Manchester City i den nærmeste fremtid.

- Frank Lampard er registreret hos Manchester City FC indtil slutningen af 2014-15 sæsonen, lyder det.

- Premier League har søgt og modtaget forsikringer fra Manchester City om, at der ikke er nogen aftale på plads mellem klubben eller City Football Group med New York City FC vedrørende spilleren.

Lampard har i stedet underskrevet en aftale med ejeren af Man City, NYCFC og A-League klubben Melbourne City FC - Sheikh Mansours City Football Group – hvilket betyder han ikke officielt registreret til New York City og er ikke bundet til en kontrakt med den kommende MLS-klub.

Frank Lampards nye kontrakt i Manchester City får New York-fansene til at rase (Foto: AP) Premier League Fans raser over Lampards nye kontrakt

José Mourinho er ikke en mand, der så let fortryder. Heller ikke når det handler om hans syn på afgangen af Frank Lampard. (Foto: AP/Scott Heppell) Premier League Mourinho: Vi fortryder ikke Lampard-farvel

Se Frank Lampard blive redningsmanden for Manchester City herunder

Se Frank Lampard score mod Chelsea herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer