Nægtede salg af rasende angriber: Nu vil han ikke spille

Saido Berahino er så rasende over ikke at blive solgt, at han aldrig vil spille for WBA igen, oplyser han

West Bromwich Albions unge, engelske angriber Saido Berahino er så skuffet over sin klub, at han ikke ønsker at spille for den mere.

Den engelske U21-landsholdsangriber har haft et stort ønske om at blive solgt til Premier League-klubben Tottenham i dette transfervindue, men tirsdag blev to yderligere bud fra Tottenham afvist af West Bromwich Albions formand, Jeremy Peace. Det skriver AFP.

Det fik 22-årige Berahino til at gå til tasterne tirsdag.

- Jeg er ked af, at jeg ikke præcis kan sige, hvordan klubben har behandlet mig, men jeg kan officielt sige, at jeg aldrig spiller igen, Jeremy Peace, skriver Berahino på sin twitter henvendt til WBA-formanden.

Tottenham fik tidligere to bud afvist på angriberen, og Londonklubben har altså forsøgt sig igen på transfervinduets sidste dag og har i alt fire gange budt på angriberen. Ifølge britiske medier bevæger buddene sig i omegnen af 250 millioner kroner.

Tidligere i forløbet valgte Jeremy Peace at offentliggøre på klubbens hjemmeside, at Tottenham havde budt på spilleren, hvilket af iagttagere blev kaldt for noget utraditionelt og måske forhandlingstaktik.

I samme ombæring gjorde Peace det klart, at Berahino ikke er til salg i denne sæson.

Saido Berahino har tidligere i forløbet indleveret en såkaldt skriftlig meddelelse til klubben om, at han ønskede at blive solgt.

Saido Berahino scorede 20 mål i alle turneringer i 45 kampe i sidste sæson for WBA.

21 kommentarer
Vis kommentarer