N'Doye bombede sin klub over stregen

Den tidligere FCK-angriber blev den store helt for Hull City lørdag eftermiddag, da han scorede begge mål ude mod ellers formstærke Crystal Palace

Hull City hentede den tidligere FCK-stjerne Dame N'Doye fra russiske Lokomotiv Moskva denne vinter for én ting: At score mål og sikre Hull endnu en sæson i den bedste engelske række.

Den 30-årige angriber startede da også som lyn og torden i sine første fem kampe for 'Tigerne', hvor han var i målscorerens rolle tre gange. Efterfølgende var der lidt stille omkring den senegalesiske spiller, der ikke formåede at score i de fire efterfølgende opgør.

Se også: Schmeichel efterligner farmand: Fænomenal redning!

Men lørdag eftermiddag var N'Doye igen på pletten på et vigtigt tidspunkt for Hull.

Oprykkerne er med i en hård nedrykningskamp med hold som Sunderland, Burnley, QPR og Leicester, og derfor ville en sejr over Crystal Palace gøre underværker i tabellen.

Palace har dog været i fin form på det seneste med fire sejre i de sidste seks kampe, så på papiret var det bestemt ikke en overkommelig opgave for Hull - men N'Doye sørgede for at hjemmeholdet ikke fik endnu en sejr på kontoen på Selhurst Park.

Se også: KÆMPE målmands-brøler i sen City-sejr

Efter en målløs første halvleg stod den tidligere FCK'er på det rigtige sted fem minutter efter pausen, da Hulls Robbie Brady serverede et perfekt indlæg til angriberen, der bare skulle sætte en inderside på.

Og i overtiden af kampen lukkede og slukkede N'Doye med en klinisk afslutning, da Hull fik en kontra efter hårdt Palace-pres.

N'Doyes to scoringer betyder, at Hull City rykker over nedrykningsstregen - et point bedre end Sunderland på 18. pladsen.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere