Nedslående melding om Premier League

Premier League er ikke tæt på at kunne genstarte, mener Aston Villas direktør

ASton Villa i aktion mod Leicester City i Premier League i begyndelsen af marts. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
ASton Villa i aktion mod Leicester City i Premier League i begyndelsen af marts. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens Bundesligaen ser ud til at vende tilbage allerede i næste uge, må vi vente lidt længere tid på at få Premier League i gang igen.

Onsdag skrev New York Times, at flere hold havde modsat sig de planer, som er blevet fremlagt hidtil.

Her skulle der primært være tale om hold i den tunge ende af tabellen, som ikke er interesserede i at få færdigspillet sæsonen.

Ikke i nærheden
Der skal altså fortsat forhandles flere ting på plads, før sæsonen kan genstartes. I øjeblikket er de ikke i nærheden af en løsning, understreger Christian Purslow, der er direktør i Aston Villa, ifølge Goal.

- Vi er ikke i nærheden af at have fundet en måde at afvikle resten af sæsonen på, siger Christian Purslow og fortsætter:

- Jeg hører, hvor ivrig regeringen er for at få fodbold tilbage, og jeg er stadig af den opfattelse, at vi skal afslutte denne sæson, og det er et spørgsmål om 'hvornår og hvordan?', og ikke et spørgsmål 'hvis'.

Kender ikke løsningen
Især vil Christian Purslow have det klarlagt, hvad der sker, hvis en spiller bliver syg.

- Der er en masse hold, der matematisk er i stand til at rykke ned, og de kan ikke klare sig, hvis tre eller fire profiler bliver syge og ikke er i stand til at spille. Hvis Villa skulle spille en kamp uden Jack Grealish, Tyrone Mings og John McGinn, mindskes vores chancer for at vinde enormt meget:

- Jeg ved ikke, hvad løsningen er. Jeg vil selvfølgelig gerne have en regel, der siger, at vi ikke behøver at spille, hvis vores bedste spillere får coronavirus, siger han.

Aston Villa er aktuelt nummer 19 i Premier League, men de har spillet en kamp færre end de andre bundhold og kan med en sejr rykke op som nummer 16.

Medie: Nu taler Klopp og Mbappé sammen

Frygter kaos: - Det kan blive meget grimt