Newcastle-angriber udlejes til Fulham

Newcastle fik udlejet Aleksandar Mitrovic til allersidst i transfervinduet

Aleksandar Mitrovic flytter til London og Fulham, hvor han skal spille rsten af sæsonen på en lejeaftale. Foto: AP
Aleksandar Mitrovic flytter til London og Fulham, hvor han skal spille rsten af sæsonen på en lejeaftale. Foto: AP

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Newcastle gerne ville forsøge at udleje Aleksandar Mitrovic i det netop overståede transfervindue, og det lykkedes også i sidste øjeblik – men det var ikke uden dramatik.

Onsdag eftermiddag var den serbiske angriber undervejs til Bruxelles med et fly for at gennemføre en lejeaftale med Anderlecht, men aftalen med den belgiske storklub, hvor han tidligere har spillet, gik i vasken.

Derfor var gode råd dyre, men Newcastle havde en anden mulighed på hånden. I stedet var det Fulham, som slog kløerne i den fysisk stærke angriber, og derfor fløj han sent onsdag aften til London.

Fulham kunne kort inden transfervinduets lukning annoncere, at de havde lejet den serbiske angriber i Newcastle, og dermed skal Mitrovic være med til at sende Fulham mod Premier League.

- Jeg er glad for at byde Aleksandar velkommen til klubben. Han er talentfuld spiller, som allerede har en imponerende statistik på højeste niveau. Vi ser frem til, at han bliver en del af Fulham-truppen og hjælper os i bestræbelserne på at nå det ultimative mål, som er oprykning i denne sæson, fortæller Fulhams sportsdirektør, Tony Khan, til klubbens hjemmeside.

Premier League Jubler over unik scoring: Se Eriksen score efter 11(!) sekunder

Alexander Sørloth i sit nyt Crystal Palace-outfit. Foto: Crystal Palace Transfer I ekstase efter rekord-salg: 'En historisk bedrift'

Premier League Andreas Christensen udgår med skade i Chelsea-blamage

Andy Carroll var eftersigende tæt på at skifte til Chelsea, men en skade er kommet i vejen for dette. Foto: /Frank Augstein/AP Sport og Spil Mølby: Chelseas angriberjagt ligner en joke

0 kommentarer
Vis kommentarer