Newcastle-manager støtter presset Wenger

Alan Pardew er alt andet end imponeret af de Arsenal-fans, som på det seneste har svinet Arsène Wenger til

Arsenal-manager Arsène Wenger er under pres inden lørdagens Premier League-kamp hjemme mod Newcastle.

London-klubben er blot på sjettepladsen i Premier League. Senest blev det til et 2-3-nederlag ude til Stoke, og det var en række Arsenal-fans stærkt utilfredse med.

Da Arsenal-truppen skulle med toget hjem til London efter nederlaget i sidste weekend, blev Wenger svinet til med diverse mindre pæne ord fra nogle tilhængere.

Arsene Wenger løb ind i en kedelig oplevelse på vej hjem fra nederlaget i Stoke. (Foto: Screenshot) Premier League TV: Rasende Arsenal-fans hetzer Wenger: Fuck off!

Det får Newcastle-manager Alan Pardew til at forsvare Wenger, som siden 1996 har været Arsenal-manager.

- Måden, han blev behandlet på, da han var på togstationen, var fuldstændig respektløs. Jeg er sikker på, at fansene skammer sig over det, der skete, og at de vil gøre det godt igen lørdag, siger Pardew ifølge The Guardian.

Scorer Ramsey årets CL-mål her?:

Wenger har med Arsenal blandt andet vundet tre engelske mesterskaber, men det seneste blev vundet tilbage i 2005.

- Han har udført et utroligt job, og Arsenals hjemmebane burde bære hans navn, lyder det fra Pardew i forsvarstalen.

Arsenal Arsenal har defensive problemer inden Newcastle-kamp

Pardew kender selv til at blive svinet til at sine egne fans. Han var fyringstruet tidligere på sæsonen, men fik vendt serien af dårlige resultater, og lige nu er Newcastle på syvendepladsen á point med Arsenal. Begge klubber har 23 point.

Per Mertesacker i aktion for Arsenal lørdag mod Stoke. (Foto: AP) Arsenal Hård kritik af Arsenal-stjerne: Forlod den synkende skude

Per Mertesacker i aktion for Arsenal lørdag mod Stoke. (Foto: AP) Arsenal Hård kritik af Arsenal-stjerne: Forlod den synkende skude Arsene Wenger var ikke tilfreds med Arsenal-spillernes åbning på kampen mod Stoke. (Arkivfoto: AP) Premier League Satte trist rekord: Arsenal-boss er rasende

Se Arsenals 'fans' svine Wenger til i tv-klippet øverst i denne artikel.

0 kommentarer
Vis kommentarer