Neymars far afslører Uniteds giga-bud

Barcelona-stjernen Neymar Jr.'s far og agent Neymar da Silva fortalte på brasiliansk tv helt præcist, hvor interesserede Manchester United var i brasilianeren i sommerens transfervindue

Barcelona havde ingen interesse i at sælge Neymar - her sammen med sin søn - trods det gigantiske bud, fortæller Barcelona-stjernens far og agent. (Foto: Allover)
Barcelona havde ingen interesse i at sælge Neymar - her sammen med sin søn - trods det gigantiske bud, fortæller Barcelona-stjernens far og agent. (Foto: Allover)

Der går ikke røg af en brand uden ild, og sådan forholdt det sig også med sommerens rygter, om Manchester Uniteds interesse i Barcelonas Neymar Jr.

Brasilianeren har bekræftet, at der var samtaler og et bud, men han blev ikke forholdt noget konkret.

Se også: Neymar bekræfter absurd sommer-rygte

Det gjorde til gengæld hans far Neymar da Silva, som også er fodboldstjernens agent.

Både i sproglig og matematisk forstand var der tale om et giga-bud for et usandsynligt skifte fra Camp Nou til Old Trafford, afslørede Neymar da Silva torsdag i det brasilianske tv-program 'Boa Tarde Fox'.

760 millioner brasilianske reais bød Manchester United, hvilket på grund af de tæsk valutaen har fået de senere år over for dollar og euro 'kun' er lige godt 1,3 milliarder kroner.

Et salg kom dog aldrig på tale. Selv hvis den brasilianske stjerne havde lyst til at skifte tapas ved Middelhavet ud med fish and chips med udsigt til industriel idyl i det nordlige England, ville Barcelona ikke sælge.

Se også: Christofi: Neymar-skifte ville være den største overraskelse i min karriere

- Barcelona modtog et tilbud, og klubben fortalte os, at den ikke ville sælge. De spurgte os, om vi var interesserede, men det var ikke tilfældet, sagde Neymars far og agent ifølge brasilianske Jornal O'Globo.

- Barcelona solgte ikke, fordi han har tre år tilbage af sin kontrakt. Det var Manchester Uniteds projekt, og det er ikke længere på bordet, for han blev.

Hvorfor spille i Nordengland, når man kan spille i varmen og lave perler som denne?

9 kommentarer
Vis kommentarer