NFL-legendes personlige hilsen: Hepper på Schmeichel

Kasper Schmeichel modtager helt uventet opbakning i den engelske mesterskabskamp fra den levende og stadig aktive NFL-legende Tom Brady

New England Patriots-legenden Tom Brady har sendt en flot hilsen til Kasper Schmeichel, som får opbakning fra quarterbacken. (Foto: AP/Brandon Wade)
New England Patriots-legenden Tom Brady har sendt en flot hilsen til Kasper Schmeichel, som får opbakning fra quarterbacken. (Foto: AP/Brandon Wade)

Det er ikke hver dag, at en dansk sportsstjerne får ros og opbakning fra en af historiens største sportsfolk. Men den dag er nu kommet for Kasper Schmeichel.

Den danske Leicester-målmand får ganske uventet støtte og rosende ord fra den firefoldige Super Bowl-vinder og tre gange MVP Tom Brady. New England Patriots-quarterbacken, der er regnet for at være en af historiens allerbedste spillere på sin position, har sendt en helt personlig videohilsen til Kasper Schmeichel, hvor han hepper på danskeren og Leicester i kampen om Premier League-guldet.

I videoen holder Brady sig ikke tilbage med roser til danskeren og Leicester:

- Hej Kasper jeg hører, at du er stor Patriots-fan. Jeg vil bare lade dig vide, at med al den succes Leicester har haft i Premier League denne sæson, så har du også mange Patriots-fans, der støtter dig. Bliv ved med det gode arbejde, jeg ved i sparker røv. I har ikke lukket mange mål ind de seneste mange kampe. Det er er en stor mulighed for jer at vinde den titel, og vi hepper alle sammen på jer, siger Brady i videoen til Schmeichel.

30.000 kroner for én billet, hvis man vil ind og se Leicester mod Everton, når de kan sikre sig mesterskabet den 7. maj. (Foto: AP) Premier League Vanvidspriser til Leicesters sidste hjemmekamp

Schmeichel har lagt videoen op på sin Instagram-profil, og han er tydeligvis stolt over hilsenen fra et af sine helt store idoler. Til videoen skriver den danske guldfavorit i Premier League følgende:

- Hvilken surrealistisk oplevelse. Har modtaget denne besked med støtte fra et af mine største idoler og en, jeg har fulgt i mange, mange år. Han er efter min mening den bedste quarterback i NFL's historie. Jeg er blæst bagover, skriver en tydeligt taknemmelig Schmeichel.

Meget tyder dog på, at Bradys opbakning ikke er nødvendig. For Schmeichel og Leicester har ganske fint styr på mesterskabskampen i Premier League, hvor de med fem runder igen har hele syv point ned til Christian Eriksen og Tottenham på andenpladsen.

Schmeichel og Leicester møder søndag West Ham på hjemmebane i 34. spillerunde.

Så du Leicesters sejr i Sunderland

13 kommentarer
Vis kommentarer