Nu er bænken også i fare for Anders Lindegaard

Sommerskiftet væk fra Manchester United har ikke givet Anders Lindegaard mere spilletid, og chancerne for det sker, bliver snart endnu mindre

Fremtiden i WBA tegner en anelse dyster for den danske målmand. (Foto: WBA)
Fremtiden i WBA tegner en anelse dyster for den danske målmand. (Foto: WBA)

Sommertransfervinduet bød på mange spændende handler.

En af dem var Anders Lindegaard, der skiftede flere års tjeneste hos Manchester United ud med West Bromwich Albion.

Her har han ikke været udset som førstekeeper på noget tidspunkt, men danskeren må have set større chancer der end i Manchester United.

Hidtil er det kun blevet til en optræden i Liga Cup'en for danskeren, mens resten er foregået på bænken i Premier League. Nu kan den plads dog være i fare, da den sædvanlige førstemålmand Ben Foster snart er tilbage fra en længerevarende skade.

Se også: Spillet i kulissen: Sådan fik Lindegaard ny Premier League-klub

Træner Tony Pulis udtalte for to måneder siden, at han først forventede den 32-årige englænder tilbage på græs i december, men det kan altså blive til et lyncomeback for keeperen, der har været ude siden marts.

Se også: Lindegaard-agent: Nu skal Anders spille fast igen

- Ben er forhåbentlig på græs i næste uge. Det begynder i hvert fald at nærme sig, fortæller manageren ifølge Goal.com.

- Jeg tror ikke, at folk har bragt det på banen så meget, som kunne have gjort i respekt af, at vi mangler en så vigtig spiller - og ikke mindst en indflydelsesrig person i omklædningsrummet. Det har været et lille tilbageslag, men gutterne har klaret det godt.

West Bromwich Albion tabte lørdag hjemme 2-3 til Leicester. Her sad Anders Lindegaard og pyntede på Premier Leagues nummer elleves bænk.

Se også: Lindegaard vælger West Bromwich Albion i to år

7 kommentarer
Vis kommentarer