Nu er der nyt: Derfor styrtede Leicester-ejer i døden

De britiske luftfartsmyndigheder har tilsyneladende fundet årsagen til den helikopter-ulykke, der kostede Leicester-ejer livet

Vichai Srivaddhanaprabha og fire andre mistede livet i helikopter-ulykken. Se de uhyggelige optagelser af styrtet her. Privatoptagelser

Det var tilsyneladende mekaniske problemer med pedalerne, der var årsag til, at Leicester-ejeren Vichai Srivaddhanaprabha og fire andre mistede livet i en helikopterulykke tæt ved Leicesters hjemmebane, King Power Stadium 27. oktober.

Det skriver BBC.

Ifølge en rapport fra de britiske luftfartsmyndigheders afdeling for ulykker og uheld i flytrafikken, Air Accidents Investigation Branch, er således nået frem til, at forbindelsen fra pilotens pedal til helikopterens rotorblade var defekt, og det førte til, at helikopteren kom ud af kontrol, drejede rundt og styrtede.

Fem personer mistede livet i ulykken. Foto: Ben Stansall/AFP/ Ritzau Scanpix
Fem personer mistede livet i ulykken. Foto: Ben Stansall/AFP/ Ritzau Scanpix
 

Helikopterstyrtet skete nær Leicesters hjemmebane, King Power Stadium, da ejeren skulle fragtes hjem efter en kamp mod West Ham. I styrtet døde Vichai Srivaddhanaprabha og fire andre.

Efterfølgende er den afdøde ejer blevet hyldet og æret både på banen i flere af Leicesters kampe, på lægterne og i Bangkok, hvor han blev begravet.

Vichai Srivaddhanaprabha mistede livet efter kampen mod West Ham.
Vichai Srivaddhanaprabha mistede livet efter kampen mod West Ham.
 

På grund af hans høje status i landet fik hans begravelse et såkaldt royalt sponsorat.

Begravelsen forløb over flere dage, og undervejs mødte flere spillere og trænere fra Leicester op for at tage afsked med den afholdte ejer.

Vichai Srivaddhanaprabha. Foto: AP Premier League - 14. nov. 2018 - kl. 14:53 Leicester-ejer dræbt i tragisk ulykke: Nu er der afslørende nyt

Se også: Schmeichel er tømt for ord: - Billederne forsvinder aldrig

Se også: Leicester hylder afdød ejer med statue

Kasper Schmeichel knust over klubejers dødsfald:

93 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere