Nu forklarer Mourinho sig: Derfor blev jeg væk

Chelsea-manager var bange for, at han var havnet i endnu større problemer, hvis han havde talt med medierne i sidste uge

Chelsea-manager José Mourinho kan igen kontrollere sine ord og udtaler sig derfor igen til de engelske medier efter en uges selvcensur (Foto: AP)
Chelsea-manager José Mourinho kan igen kontrollere sine ord og udtaler sig derfor igen til de engelske medier efter en uges selvcensur (Foto: AP)

José Mourinho smed fredag den mundkurv, som han iførte sig selv i sidste uge.

Torsdag i sidste uge fik Chelsea-manageren en anklage fra det engelske fodboldforbund, FA, på halsen, fordi han efter kampen mod Southampton 28. december havde brokket sig og sagt, at der var en kampagne i gang mod Chelsea.

Se en sur Mourinho her:

Det må man ikke, og FA valgte derfor at anklage portugiseren, der 'svarede' igen ved at at sende sin assistent, Steve Holland, til pressemøderne før og efter Newcastle-kampen i sidste weekend.

Chelsea-manager José Mourinho åbenmundethed har givet ham nye problemer, og han valgte derfor at sende sin assistent, Steve Holland, til fredagens pressekonference (Foto: AP) Sport og Spil Mourinho – nu med mundkurv

Ifølge Premier Leagues regler skal manageren ellers stille op, men Mourinho turde ikke. Han var bange for, at det ville have givet ham yderligere problemer.

- Nu er jeg i en tilstand, hvor jeg kan kontrollere mig selv. For en uge siden kunne jeg ikke kontrollere mine ord, så for at undgå at komme i endnu større problemer, blev jeg væk.

- Jeg er ikke interesseret i FA's anklage. Jeg ignorerer det bare og passer mit job, sagde José Mourinhos ved fredagens pressekonference, hvor han også fastslog, at han sådan helt generelt ikke er utilfreds med de engelske dommere:

- Vi er ikke imod dommerne, deres job er ikke nemt. Jeg indrømmer med glæde mine fejl, så da jeg talte med Kevin Freind (dommer, som dømte Chelseas seneste kamp i FA Cup'en, red.) og indså, at det var min fejl og ikke hans, undskyldte jeg.

Arsene Wenger bekræfter, at Arsenal gerne vil have Winston Reid (Foto: AP) Premier League Wenger: Winston Reid, vil vi selvfølgelig ha'

På pressemødet forud for kampen mod Swansea fastslog José Mourinho, at han er tilfreds med sin nuværende trup og vil være glad, hvis ingen kommer eller smutter i dette transfervindue.

Der blev også tid til et lille stik mod titelrivalen Manchester City, som lige har investeret over 250 mio. kr. i Swanseas Wilfried Bony.

- Han er en god spiller og en god angriber. Hvis de har pengene og kan bruge pengene og ikke får problemer med Finanacial Fair Play, så er det fint.

- Men de kan altså kun spille med 11, medmindre reglerne er anderledes, og de kan spille med 12. Reglerne er anderledes for dem på nogle områder, men ikke på dette sagde José Mourinho, der ikke ville uddybe, på hvilke områder reglerne er anderledes for de forsvarende engelske mestre:

- I ved, hvad jeg mener...

Chelsea spiller lørdag ude mod Swansea, mens Manchester City søndag møder Arsenal hjemme.  I tabellen har London-klubben et forspring på to point til City.

Chelsea vandt i seneste runder over Newcastle. Se målene her:

0 kommentarer
Vis kommentarer