Nu fortæller stjernen om gyser-skade: Frygtede at blive blind

Brasilianske Roberto Firmino fik en finger langt ind i øjet, da Liverpool mødte Tottenham i september. Angriberen frygtede at miste synet på det ene øje.

Roberto Firmino frygtede for synet på det ene øje. Foto: AP
Roberto Firmino frygtede for synet på det ene øje. Foto: AP

Han scorede sejrsmålet mod Paris Saint-Germain, men faktisk lå det slet ikke til, at den brasilianske Roberto Firmino skulle have været med i Liverpools Champions League-opgør mod de franske mestre.

Den kamp blev spillet bare tre dage efter, at Roberto Firmino havde fået en finger i øjet i en sitaution, der så meget alvorlig ud.

Nu fortæller den brasilianske stjerne selv om skaden, der skete i en kamp mod Tottenham. Han erkender, at han frygtede det værste.

- Jeg var bange for at blive blind på det ene øje, og at jeg aldrig ville kunne se på det igen. Tak gud for, at det ikke skete, og det bliver bedre dag for dag, siger Roberto Firmino i et interview med Sky Sports.

Han plejer dog stadig skaden og er ikke 100 procent endnu.

- Jeg tager stadig medicin for skaden og er forsigtig. Ens øjne er jo vigtige som professionel fodboldspillere. Så jeg takker gud for, at alt er i orden nu.

I kampen, hvor Roberto Firmino blev skadet, scorede han sejrsmålet, inden han altså måtte udgå efter det uheldige sammenstød med belgiske Jan Vertonghen fra Tottenham.

United-anfører fanget i pinlig Mourinho-bommert: Nu lægger han sig fladt ned

Irriteret Pochettino efter lyn-scoring: Så er det altså svært

Sent mål sikrer Napoli sejr over Liverpool