Nu har holdkammeraterne fået nok: Smid ham ud

Holdkammeraterne i West Ham håber, at klubben sælger strejkende Dimitri Payet hurtigst muligt

Her fortæller Slaven Bilic for første gang om Dimitir Payets strejke.

Man skal ikke mere end en lille uge tilbage i tiden, før Dimitri Payet var stjernen over dem alle hos West Ham.

På det tidspunkt var den franske landsholdsspiller og EM-profil juvelen i samlingen på London Stadium, men i dag er han slet og ret en forræder, hvis man spørger de mange fans af The Hammers i det østlige London.

I sidste uge måtte en rystet Slaven Bilic nemlig meddele, at Payet havde meddelt, at han ikke længere ønsker at spille i klubben og ligefrem vil strejke, til han får sin vilje, fordi han er sur over, at englænderne afviste et bud fra hans franske hjerteklub, Marseille.

Se også: West Ham vil sælge Dimitri Payet

Ifølge Daily Mirror har klubben endnu ikke opgivet at løse den pinagtige situation, så det 29-årige offensiv-es i det mindste kan blive i West Ham til sommer.

Men avisen skriver videre, at en god portion af holdkammeraterne nu hellere vil se hælen end tåen på Payet efter hans strejke, der har skabt maser af uro på de indre linjer.

Er det årets mål i Premier League?:

Derfor er håbet i truppen, at ledelsen beslutter sig for at sælge allerede i indeværende transfervindue, så der igen kan komme ro på bagsmækken.

Imens træner Dimitri Payet med U23-holdet, mens trådene bliver redt ud. Han hævder, at det er af hensyn til familien han vil tilbage til Marseille.

Daily Mirror hævder, at Payet har fortalt sine holdkammerater, at han vil komme til at tjene væsenligt mindre end den million, han henter i ugeløn i West Ham, hvis han vender tilbage til fransk fodbold.

Og måske får både Payet, tilhængerne og holdkammeraterne snart ønsket opfyldt.

Således skriver Daily Mirror, at Marseille forventes at lægge et tredje bud på offensivspilleren, der overstiger de 170 mio. kroner, som West Ham har afvist.

Se også: Drømme-sakse: Kæmpe angriber scorer målet du SKAL se

Dimitri Payet er klar til at 'fake' en skade for at presse sin klub, West Ham. Arkivfoto: Marc Aspland Westham - 14. jan. 2017 - kl. 10:54 Desperat stjerne VIL væk: Nu går han til ekstremerne

Puha - West Ham-træner Slaven Bilic kan næsten ikke overskue situationen. Dimitri Payet ligner en færdig mand i West Ham. Premier League - 12. jan. 2017 - kl. 12:35 Grotesk pressemøde: Stjernen nægter at spille - hør den rystede træners forklaring

Mølby: Derfor sælger West Ham Payet:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere