Nu kigger han på hus: Afslører det Mourinhos fremtid?

José Mourinho er i gang med at finde en egnet bolig i nærheden af Manchester - så alt angiveligt er på plads, når han overtager tøjlerne i United efter sommerferien

José Mourinho er angiveligt i gang med at bruge en del af sin store formue på at købe hus i nærheden af Manchester. (Foto: AP/Matt Dunham)
José Mourinho er angiveligt i gang med at bruge en del af sin store formue på at købe hus i nærheden af Manchester. (Foto: AP/Matt Dunham)

Manchester United-manager Louis van Gaal har været fyret flere gange i denne sæson. Af pressen i hvert fald.

Bestyrelsen i storklubben har holdt fast i den hollandske manager, men det skulle efterhånden være mere end et vedholdende rygte, at han efter sommerferien må rejse fra 'De røde djævle'.

Hans erstatning har også længe været udskreget til at blive José Mourinho, der siden fyringen i Chelsea har nydt tilværelsen som arbejdsløs.

Rygterne om José Mourinho til Manchester United nægter at dø. (Foto: AP) Premier League Medie: Mourinho har skrevet under med United

De rygter bliver nu bakket op af oplysninger i britiske medier om, at portugiseren har sat en mand på at finde en passende bolig i grevskabet Cheshire, der er nabo til Greater Manchester, som i sagens natur huser storbyen Manchester.

Rygterne i England vil vide, at Mourinho kun har en mundtlig aftale om at overtage styringen i Manchester United - en såkaldt gentleman agreement - men det betyder langt fra, at han også er sikker på jobbet.

Louis van Gaal er igen irriteret over alle de historier, der florerer i medierne. (Foto: AP) Premier League Van Gaal irriteret over Mourinho-historier: Det er en skandale!

Således er det ikke just mel på portugiserens kage, når en klublegende som Alex Ferguson offentligt bakker Louis van Gaal op i managerjobbet.

Derfor kan der ske meget inden den ny sæson.

Og det kan da være, at José Mourinho blot er på udkig efter en landlig bungalow, han kan besøge, når han får nok af Londons stress og jag...

Er Mourinho egentlig bossen? Læs den særprægede historie om kvinden, der styrer Mourinho herunder
José Mourinho og hustruen Matilde 'Tami', der bestemmer i kulissen, og parrets to børn, José og Matilde. (Foto: AP) Sport og Spil Her er kvinden, der styrer tøffelhelten Mourinho

Reserverne festede også med: Ricardo Costa, reservekeeper Nuno, José Bosingwa og Dmitri Alenichev. 
(Foto: All Over) Sport og Spil Mourinhos CL-vindere: Se hvad der blev af dem

Husk er du Mourinhos episke interview - 'Nothing to say'.

46 kommentarer
Vis kommentarer