Nu kommer chokskiftet: Rooney forlader England

Wayne Rooney fortsætter efter alt at dømme karrieren i USA

Det ramte som lidt af en bombe i går, da det kom frem, at Wayne Rooney var i seriøse forhandlinger med MLS-klubben DC United i USA.

Kun et år efter han skiftede til Everton fra Manchester United, så angriberen ud til at være på vej videre. Og nu tyder alt på, at det overraskende skifte sker.

Flere store engelske medier erfarer fra kilder, at en aftale mellem Rooneys nuværende klub Everton og DC United er faldet på plads. Det skriver således både BBC, Sky Sport og Mirror Sport.

I en handel omkring 100 millioner danske kroner kan Rooney altså se frem til at rejse mod vest, hvor han helt sikkert vil blive et stort tilløbsstykke for den amerikanske fodboldrække.

Aftalen er endnu ikke underskrevet, men medierne skriver, at der skal endog rigtig meget til, hvis Rooneys skifte til DC United skal gå i vasken nu.

Premier League Muligt chokskifte: Rooney meldes i seriøse forhandlinger

For et år siden vendte Rooney hjem til Everton. Nu er han allerede på vej væk

Foto: AP
Foto: AP

Medierne fortæller, at flere MLS-klubber allerede sidste sommer var i kontakt med Wayne Rooneys agent Paul Stretford, inden skiftet til Everton blev gennemført, og interessen for Rooney er altså ikke forsvundet et lille år senere.

Sky Sports skriver, at der har været forhandlinger mellem parterne de seneste syv uger, og nu er parterne altså nået frem til en aftale, som kun mangler Wayne Rooneys signatur.

Englænderen skulle angiveligt være blevet tilbudt en kontrakt, der gælder til 2020.

Premier League Danskerklub reddede livet i Chelsea-skuffelse

Premier League Nyrestød til konkurrenten: Premier League-klub med genial 'anmeldelse'

Premier League Stor hæder til Eriksen efter spektakulær drømmekasse

25 kommentarer
Vis kommentarer