Nu lugter det af guld: Rekord-Schmeichel tættere på titel

Leicester bliver ved med at imponere i toppen af Premier League. Kasper Schmeichel og Co. spillede sig tættere på guldet ved at levere en solid indsats og besejre Sunderland med 2-0

Meget skal efterhånden gå galt for Leicester og Kasper Schmeichel, hvis ikke holdet skal vinde klubbens første engelske mesterskab.

Leicester vandt for femte gang i træk uden at lukke mål ind i Premier League, da det blev til en 2-0-sejr på udebane mod nedrykningstruede Sunderland. I de fire foregående opgør havde Leicester vundet med cifrene 1-0.

Kampen var blot to minutter gammel, da Leicester første gang viste tænder. Japanske Okazaki headede over mål, og minuttet efter trykkede Kanté af, men Mannone fik reddet fint. I det hele taget var det en start, hvor gæsterne var altdominerende.

Kort før pauseteen fik hjemmeholdets Fabio Borini dog en stor mulighed, men danske Kasper Schmeichel fik reddet situationen flot med fødderne.

TV: Se Schmeichels flotte refleksredning

Spillet bølgede lidt frem og tilbage efter pausen, men man havde en fornemmelse af, at Leicester på et tidspunkt ville udnytte en af deres chancer. Og rigtigt nok skete det efter 67 minutter.

Danny Drinkwater spillede en fremragende bold i dybden, hvor topscorer Jamie Vardy let løb forbi Kaboul i Sunderland-forsvaret. Alene igennem svigtede angriberen ikke og sparkede sikkert kuglen i nettet bag Mannone. Englænderens 20. mål i Premier League.

Efterfølgende tilspillede hjemmeholdet sig et par chancer, men det var i sandhed gæsterne, der havde de største. Blandt andet Vardy kort før tillægstiden, som skulle have bragt gæsterne på 2-0.

Jamie Vardy var guld værd for Leicester mod Sunderland. (Foto: AP)
Jamie Vardy var guld værd for Leicester mod Sunderland. (Foto: AP)
 

Den tidligere FCK'er Daniel Amartey, der i denne sæson både kan sikre sig det danske og engelske mesterskan, fik en giga-mulighed, da Vardy spillede ham fri, men midtbanespilleren svigtede på det groveste.

Men Vardy fik dog lukket og slukket i overtiden, da han afdriblede Mannone, efter han brugte sin voldsomme fart til at sætte van Aanholt af i første omgang. 2-0, og dermed kunne Kasper Schmeichel og resten af Leicester løfte armene og  juble over endnu en sejr.

Det var Leicesters femte clean sheet i træk, og dermed slog Kasper Schemichel klub-rekorden for at holde målet rent flest minutter i træk.

Sejren gør, at Leicester er 10 point foran Tottenham, inden Spurs tager imod Manchester United. Jo, det lugter af guld...

58 kommentarer
Vis kommentarer