Nu nedsmelter Mourinho: 'Jeg ville ikke være kommet, hvis jeg var dem'

José Mourinho var langt fra begejstret efter Manchester Uniteds 1-4-nederlag til rivalerne Liverpool

Det er begrænset, hvad man kan udlede af en træningskamp eller to, men for Manchester Uniteds manager José Mourinho var der absolut intet at glæde sig over i weekenden.

Som flere andre Premier League-klubber har storklubben tilbragt sin træningslejr i USA som et led i forberedelserne til Premier League, der starter i midten af august.

Her mødte man i weekenden Liverpool og tabte 1-4. Begge hold havde ikke alle stamspillerne med, da flere af VM-profilerne stadig holder ferie.

doc717qnf1siat10boqzd7d.jpg 

Og Mourinho gav ikke meget for setuppet. Han var ikke tilfreds med de unge spillere, der var med på turen. Og så var den også gal med dommerne og tilskuerne.

- Det var ikke engang 30 procent af min trup. Hvad med Paul Pogba, Marouane Fellaini, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic og Antonio Valencia? Det er vores trup

- Vi prøver at spille disse kampe så godt, som vi kan og undgå grimme nederlag, men denne kamp gav mig absolut intet, siger han ifølge BBC.

Udtalelserne har skabt en del røre, og flere fans og journalister ser den som begyndelsen på José Mourinhos ende i United. Portugiseren har for vane at gøre det svært for sig selv i sin tredje sæson i de klubber, han har repræsenteret.

Mourinho3

Mourinho2

Mourinho1

United-manageren rettede også en heftig kritik mod kampens dommere, mens han ikke kunne forstå, at de fremmødte fans gad at give penge for at se kampen. Billetpriserne startede på omkring 600 kroner.

- Dommerne kom her ved en fejl. De blev tilkaldt af baseball-forbundet. De troede, det var baseball, men fandt ud af, det var fodbold.

- Stemningen på stadion var fin, men jeg ville ikke have kommet, hvis jeg var dem. Jeg ville ikke bruge mine penge på at se de to hold, lyder det rasende fra portugiseren.

Manchester United åbner sæsonen mod Leicester 10. august.

Drømmen er død! Barcelona giver op på Eriksen

Stort medie afslører: Schmeichel droppet som storklubs førstevalg

Lindegaards store aften: Nu er han i spil til Premier League

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?