Annonce:
Annonce:

Nu rabler det for manager-legende: Hylder sit hold efter ny ydmygelse

For anden gang på en uge evnede Arsenal ikke at score mod Manchester City, men Arsene Wenger roser alligevel holdets præstation

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Arsenal løb ind i sit andet 3-0-nederlag på en uge til Manchester City, da de torsdag mødte hinanden på Arsenals hjemmebane, Emirates, i London.

Efter torsdagens kamp mellem de to mandskaber overraskede Arsene Wenger, da han gav sine spillere ros for deres præstation.

- Det er svært, men det kan forklares, efter hvad der skete i søndags. Det rammer os, men jeg synes, at spillerne leverede en rigtig stor præstation i dag - desværre forsvarede vi os ikke godt.

- Første halvleg var skidt, men i anden halvleg viste vi mod og personlighed - vi var fantastiske.

På trods af Wengers ros var klubbens fans ikke tilfredse med præstationen fra Arsenals spillere, og da spillerne gik til pause blev hjemmeholdet buet ud af deres egne fans - altså dem der var til stede.

Annonce:

For fremmødet fra klubbens fans var heller ikke imponerende. 58.420 billetter var der - ifølge klubben - solgt, men om det også var antallet af egentlig fremmødte fans er tvivlsomt.

Der var nemlig tusinder af tomme sæder på Emirates, og det kunne tyde på at selv fansene har opgivet holdet efter denne sæsons præstationer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Officielt var der mere end 58.420 på plads på Emirates. Det var svært at på tribunerne. Foto: All Over Press.
Officielt var der mere end 58.420 på plads på Emirates. Det var svært at på tribunerne. Foto: All Over Press.

Klubbens fans er vant til, at man ligger med i toppen, og spiller med om Champions League-pladserne, men i denne sæson har det været anderledes. Således er man allerede ti point fra fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

Arsene Wengers position har været et af de helt store emner den seneste uge, hvor især Liverpool-legenden Jamie Carragher har været ude med en hård kritik af franskmanden, som han mener skal fyres nu.

- Han er en legende, men de skal skifte ham ud. Det er de nødt til. Hvis de annoncerer, at de skifter manager efter sæsonen, så vil Wenger blive hyldet hvor end, han kommer.

Annonce:

Heller ikke Arsenal-legenden, Ian Wright, er imponeret over det Arsenal-hold, som han ser spille for tiden. Efter søndagens finale-nederlag undrede han sig over indstillingen fra Arsenal-spillerne på banen.

- Det er en finale, og så går spillerne bare rundt. Ingen ønsker at se sit hold levere så dårlig en præstation i en finale.

Arsene Wenger beklagede sig over kritikken efter søndagens finale-nederlag og huskede folk på, at Manchester City har spillet suverænt i denne sæson.

Alligevel havde mange nok forventet, at Arsenal ville forsøge at revanchere sig i kampen efter. Det lykkedes ikke, og efter første halvleg var man allerede bagud 3-0.

Flere britiske medier melder, at Arsene Wenger har mistet omklædningsrummet, og at der er årsagen til de dårlige præstationer fra spillerne.

22 år er det ind til videre blevet til i London-klubben, og til sommer skal den sportslige ledelse vurdere, om franskmanden skal have endnu en tørn.

Men hvad mener du?

Skal Wenger fyres

Slut med piger i Tour de France

Zlatan overvejer comeback til VM

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: