Nu taler Tottenham om Eriksens kontrakt

Tottenhams manager indrømmer, at London-klubben knokler for at sikre den danske stjernes underskrift

Følg Fodbold
Følg Premier League

Under sommerens VM-slutrunde i Rusland var svaret fra Christian Eriksen det samme, hver eneste gang han blev spurgt om den manglede kontraktforlængelse.

- Jeg vil ikke tale om min fremtid.

Siden har stjernekolleger som Harry Kane og Dele Alli samt manager Mauricio Pochettino alle forlænget med Spurs, men endnu har Eriksen ikke forlænget den aftale, der udløber til næste sommer.

Dermed går han glip af noget, der ligner en lille fordobling af sin aktuelle løn, der angiveligt ligger i omegnen af 750.000 kroner om ugen. Omvendt stiger muligheden for at skifte til en af de helt store europæiske klubber til sommer, fordi det vil være sidste chance for Tottenham for at tjene penge på den danske stjerne, der ifølge Ekstra Bladets vurdering stadig vil koste 300-400 mio. kroner til den tid.

Så midtbanespilleren har ikke travlt, hvilket han også lod skinne igennem i landskampspausen.

- Jeg fokuserer på at spille fodbold, så tager min agent (Martin Schoots, red.) sig af de andre ting. Så må vi jo se på, hvor det hele ender, sagde han før kampen mod Wales, hvor han bekræftede, at der havde været dialog, men ellers ikke ville sige noget.

Det gentog sig efter 0-0 kampen mod Irland mandag aften i Aarhus, hvor det kortfattede svar lød, 'ikke endnu', da han blev spurgt om situationen, der får Tottenhams fans til at bide negle i nervøsitet over at miste guldfuglen.

eriksen forlænger tottenham 2016 officiel foto

Men den nervøsitet bliver tilsyneladende ikke delt af manager Mauricio Pochettino, der på torsdagens pressemøde forud for lørdagens London-derby mod Chelsea, talte om sin danske stjerne.

- Prøv at høre her. Han ved, at vi ved, hvad vi gør. Og selvfølgelig arbejder vi hårdt. Klubben arbejder på at træffe de bedste beslutninger, og jeg tror, at Christian vil træffe den beslutning, som er bedt for ham selv, lyder det fra argentineren, som nægter at lade sig stresse af den manglende forlængelse.

- Jeg bekymrer mig aldrig om fodbold. Men jeg håbet, at han skriver under på en ny kontrakt, og bliver her i lang tid. Det ville være fantastisk, siger han.

I sidste sæson var det især FC Barcelona, som blev nævnt som mulig ny arbejdsgiver, men senest er også Real Madrid og Juventus blevet nævnt som interesserede bejlere til Christian Eriksen.

Madrid-medie: Derfor passer Eriksen til Real

Smider Eriksen på forsiden: Juventus holder skarpt øje

Eriksen om fremtiden: Jeg føler ikke de vil smide mig ud

Eriksen-bommert bliver dyr for Spurs:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind