Ny engelsk fodboldregel finder første offer

Engelsk fodbold har uddelt første karantæne for at simulere en skade

Ashley Youngs filmeri fra 2013 har været medvirkende til en ny regel i England, og den har nu fundet sit første offer (Foto: AP)
Ashley Youngs filmeri fra 2013 har været medvirkende til en ny regel i England, og den har nu fundet sit første offer (Foto: AP)

I England er de så trætte af spillere, der bevidst filmer i et forsøg på at få en modspiller udvist, at de før denne sæson indførte en ny regel.

Fra og med denne sæson kan det engelske fodboldforbund tildele spillere karantæne på op til tre dage, hvis en spiller filmer sig til et rødt kort til modstanderen.

Og der er ikke tale om tomme trusler.

BBC melder nu, at den første spiller er røget i fælden.

Der er godt nok ikke tale om en spiller fra Premier League, men Welling-angriberen Sahr Kabba fra National League.

Kabba fik Tranmere Rovers' Ritchi Sutton vist ud i weekendens 1-1-kamp, men der er nu fundet bevis for skuespilleriet, og Tranmere-forsvareren slipper for karantæne, mens Sahr Kabba i stedet får tre kampes karantæne.

Angriberen har frem til 11. september til at anke dommen.

Ny regel i Premier League: Hård karantæne for film

Real til PSG: Sådan køber I Cristiano Ronaldo

Den nye regel i engelsk fodbold er indført, fordi man ser en stigende tendens til at spillere forsøger at snyde dommeren.

Tilbage i 2013 skete det blandt andet, at Manchester Uniteds Ashley Young snød sig til straffespark og rødt kort til modstanderen - og det endda efter allerede at have fået et enkelt gult kort for film tidligere i kampen.

Chok i Chelsea: Stjernekeeper knæskadet

Se Ashley Young filme her: