Ny kæmpekontrakt: Liverpool sprænger banken for superstjernen

Nu er det officielt. Philippe Coutinho har forlænget med Liverpool, og det betyder samtidig, at han fordobler sin løn for titeludfordrerne i Premier League

Philippe Coutinho er en glad mand. For han har forlænget kontrakten med Liverpool og bliver nu den bedst betalte i truppe. Foto: TV3 Sport.
Philippe Coutinho er en glad mand. For han har forlænget kontrakten med Liverpool og bliver nu den bedst betalte i truppe. Foto: TV3 Sport.

Liverpools fans kan tage en dyb indånding. Den brasilianske superstjerne Philippe Coutinho har endelig forlænget sin kontrakt med klubben.

Det bekræfter Liverpool på sin egen hjemmeside. Her skriver de ikke noget om kontraktens længde, men flere medier, heriblandt Liverpool Echo og The Times, skriver samstemmigt, at han forlænger med fem år.

Det betyder, at den nu løber frem til 2022.

Den største nyhed er, at Coutinho fordobler sin løn fra 75.000 pund om ugen til 150.000 pund, (svarende til 1,3 millioner kroner, red.). Det skriver Liverpool Echos James Pearce, der gennem flere år har fulgt Liverpool tæt.

Samtidig meddeler han, at der ikke er nogen frikøbsklausul i brasilianerens kontrakt. Dermed skal en interesseret køber i potentielt hårde forhandlinger med Liverpool, som dermed selv kan bestemme prisen på Coutinho.

Dermed er der ikke udsigt til, at Coutinho ryger til Barcelona, som flere rygter ellers har gået på, fordi hans gode Barcelona-ven Neymar har forsøgt at lokke ham til Catalonien.

Lykkelig i Liverpool
Coutinho selv er lykkelig over forlængelsen med Liverpool. Så fans skal bestemt ikke frygte, at han smutter i nærmeste fremtid. I hvert fald ikke frivilligt.

- Jeg er meget glad for at skrive under på en ny kontrakt her. Det er en klub, jeg er meget taknemmelig for, og det her viser min glæde over at være her. Jeg vil arbejde endnu hårdere for at betale tilliden tilbage siger Coutinho til Liverpools hjemmeside og uddyber:

- Jeg skrev under på den her kontrakt for at blive her nogle få ekstra år, fordi det er en stor ære for mig. Det giver mig stor glæde, fordi jeg blev taget imod med åbne arme af alle i klubben og af fansene fra den første dag, jeg kom hertil. Jeg er meget taknemmelig over for denne fodboldklub og for alt i den.

Coutinho bliver nu Liverpool-truppens bedst betalte. Han har dog stadig et stykke op til Luis Suárez, som var den bedst betalte spiller i Liverpools historie med en ugeløn på 200.000 pund, svarende til 1,7 millioner kroner.

Coutinho kom til Liverpool fra Inter i 2013 for 80 mio. kr. Siden har han spillet 163 kampe for klubben og scoret 34 gange.

Se også: Alex Ferguson: Rooneys målrekord bliver aldrig slået

Se også: Desperat PL-klub bød kæmpe-beløb kort inden Delaney-debut

Se også: PL-bisse i problemer med politiet: Anklaget for racisme

Se også: Alle frygtede det værste - her er kærestens ord

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere