Ny nedtur: Er det virkelig Manchester United?

Manchester United stillede med deres sjetteyngste hold nogensinde i ny skuffelse

Manchester United så skidt ud på to hjørnespark mod Bournemouth (Foto: AP)
Manchester United så skidt ud på to hjørnespark mod Bournemouth (Foto: AP)

Cameron Borthwick-Jackson 18 år, Patrick Mcnair 20 år og Guillermo Varela 22 år. Hvis den almene fodboldelsker har svært ved at kende Manchester United for tiden, så er det ikke så underligt.

Efter to uafgjorte Premier League-kampe og midtugens skuffende Champions League-exit mod PSV måtte Louis van Gaals tropper lørdag aften ude mod oprykkerne fra Bournemouth undvære hele ni førsteholdsspillere på grund af skader og karantæner, og det betød nederlag på 1-2 til Uniteds sjetteyngste hold nogensinde.

101 sekunder var gået, da Junior Stanislas scorede direkte på hjørnespark med hjælp fra de Gea, og selvom en knælende Marouane Fellaini fik udlignet inden pausen, så vandt Bournemouth efter en ny hjørnesparksscoring kort efter pausen.

Se Fellaini kravle 1-1-målet i nettet her:

Nu må han ud, mener Morten Bruun om Komiske Louis med efternavnet van Gaal (Foto: AP) Manchesteru Dansk ekspert: Van Gaal ødelægger United

United så skidt ud på to hjørnespark, og så tabte de (Foto: AP)
United så skidt ud på to hjørnespark, og så tabte de (Foto: AP)
 

Manager Louis van Gaal har travlt med at nedtone forventningerne, men i en klub med 13 mesterskaber på 20 år, hvor det seneste føles som længere tid siden end 2013, så er det ikke populært.

Mod Bournemouth var United igen uden idéer med bolden, og med spillere som 19-årige Perreira og 18-årige Tuanzebe på bænken virker truppen lige nu så tynd, at al snak om mesterskab må forstumme.

United, der for første gang tabte efter en Fellaini-scoring, bliver nu liggende på fjerdepladsen med tre point op til førende Manchester City, der vandt mod Swansea på et mål i sidste sekund, samt Leicester der spiller mandag mod Chelsea.

Se Bournemouth' komiske 1-0-mål direkte på hjørne:

Louis van Gaal er inde i en skidt periode i Manchester United (Foto: AP)
Louis van Gaal er inde i en skidt periode i Manchester United (Foto: AP)

62 kommentarer
Vis kommentarer